Logo 112Barneveld

Redactie misdaad 4 reactie(s) vr 24 februari 2023, 16:53

Jongeman pint geld van 73-jarige Barneveldse vrouw; wie herkent deze oplichter?

BARNEVELD – Een 73-jarige vrouw uit Barneveld werd eerder deze maand gebeld door iemand die zich voordeed als de beveiligingsdienst van de Rabobank. Naar aanleiding van een volgens haar overtuigend verhaal, gaf ze vervolgens haar bankpas, evenals onder meer contant geld en sieraden mee. Ze zou alle spullen een dag later na onderzoek weer terugkrijgen, maar dat is niet gebeurd. De zogenoemde beveiligingsdienst bleek een oplichtingsdienst.

Even later werd er met de bankpas van de vrouw een geldbedrag van 1.150 euro opgenomen bij een pinautomaat aan het Torenplein in Barneveld.

De politie is op zoek naar een nog onbekende jongeman. Mensen met tips over deze zaak, kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Video

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.