Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) wo 06 april 2022, 19:57

JTM Interieurbouw levert perfect maatwerk voor uw complete interieur

Met zijn passie voor hout heeft Julian ter Maaten veel klanten blij gemaakt met meubels op maat. “Het is mijn passie om keukens en meubels op maat te maken die echt uniek zijn en passen bij het karakter van het interieur en daardoor opdrachtgevers blij maken”, aldus de interieurbouwer.

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun interieur een unieke uitstraling te geven. Door de overspannen huizenmarkt besluiten meer mensen hun interieur aan te passen in plaats van te verhuizen. “Het maakt niet uit met wat voor soort project iemand bij mij aanklopt. Ik zie het elke keer weer als een mooie uitdaging om de wensen van een opdrachtgever waar te maken. Als interieurbouwer heb ik de kennis en vakmanschap in huis om een deskundig advies te geven in het toepassen van materialen en kleuren.”

Wanneer er via de website een aanvraag binnenkomt, is het gebruikelijk dat JTM bij de klant thuis komt kijken wat er qua maatwerk mogelijk is. “Ik krijg dan meteen een indruk van de smaak, stijl en het karakter van de mensen en hun interieur. Ook kan ik stalen van materiaal en foto’s van gerealiseerde projecten laten zien. Zo kan ik meteen een indruk krijgen wat er allemaal mogelijk is en of het matcht met hun verwachtingen.”

Afgestemd op de stijl, de vraag en het budget wordt vervolgens een 3D ontwerp en een offerte gemaakt. JTM kan voor elke stijl een ontwerp op maat maken. Het maakt niet uit of een interieur strak, klassiek of industrieel is ingericht. Dat is het mooie aan hout. JTM houdt graag van uitdagingen, zoals het realiseren van een moderne inloopkast, een multifunctioneel wandmeubel of een keuken. Het mooiste aan zijn werkzaamheden vindt de interieurbouwer, dat hij het hele proces van A tot Z kan uitvoeren. “Mensen komen met een wens en ik mag die wens waarmaken. Dat is gewoon fantastisch. En wat die wens is, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Al het werk dat ik doe vind ik leuk. Ik maak mensen blij met het geleverde werk en dat maakt mij blij!

Tot slot wil Julian nog aangeven dat er bij JTM Interieurbouw altijd plek is voor een enthousiast personeelslid die hij nog de kneepjes van het vak kan bijbrengen. Heb je belangstelling mail dan naar [email protected]

JTM Interieurbouw
Wesselseweg 141b, Kootwijkerbroek
t. 06 – 40 15 23 52
e. [email protected]
w. www.jtm-interieurbouw.nl

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons