Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 1 reactie(s) di 17 januari 2023, 16:19

Kettingbotsing op de A1 voor afslag Barneveld, traumahelikopter geland

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17 jan 2023 om 22:04 uur

BARNEVELD – Op de A1 bij Barneveld in de richting van Apeldoorn heeft zich dinsdagmiddag een kettingbotsing voorgedaan. Omstreeks 15:25 uur kwamen meerdere voertuigen met elkaar in botsing, net voor de afslag naar de A30. De snelweg tussen Amersfoort en Barneveld werd tijdelijk afgesloten.

Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is geland om het ambulancepersoneel bij te staan. De brandweer heeft één persoon bevrijd uit de rode auto. Meerdere personen raakten gewond waarvan één ernstig. Het ernstig gewonde slachtoffer werd onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het ziekenhuis.

De VOA komt naar het incident om onderzoek te doen naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Update

Eén van de betrokken bestuurders zou volgens de politie onder invloed zijn geweest van drugs. 39 bestuurders zijn bekeurd omdat ze aan het filmen waren. Ze krijgen een bekeuring later in hun brievenbus.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Video

Locatie

112 Melding

15:29:26 17-01-23 A1 13991 A1 Re 53,6 Terschuur 5517/regio 07 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.