Redactie — lokaal0 reactie(s) — ma 13 september 2021, 14:36

Lancering website voor Barneveldse sport- en cultuuractiviteiten

BARNEVELD – Vandaag is de website www.beactivecreative.nl officieel gelanceerd door wethouders Didi Dorrestijn (sport en bewegen) André van de Burgwal (cultuur) en Hans van Daalen (jeugd). Dit gebeurde op een feestelijke manier, waarbij kinderen van groep 3 van Kindcentrum De Spreng de URL van de website presenteerden aan de wethouders bij de muziektent in Barneveld.

Met het zichtbaar maken van de URL is in één klap al het aanbod op sportief en cultureel gebied toegankelijk voor de inwoners van de gemeente. Via de website www.beactivecreative.nl kunnen alle inwoners van de hele gemeente Barneveld (dus alle kernen), van jong tot oud, op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennismaken met allerlei verschillende, sportieve en culturele activiteiten in de buurt.

De website is een initiatief van het team Be Active & Creative. Doel is om sport, bewegen en cultuur voor iedereen bereikbaar te maken in de gemeente. Op de website is naast de activiteitenagenda ook alle informatie te vinden over het aanbod voor scholen, ondersteuning voor inwoners en informatie over alle sport, beweeg en cultuuraanbieders.

“Het team van Be Active & Creative heeft als doel vraag en aanbod op het gebied van sport, bewegen en cultuur bij elkaar te brengen. Op de nieuwe website zijn nu al meer dan 50 aanbieders te vinden. Dagelijks komen er nog aanbieders bij. Een schitterend resultaat.” Aldus Sander Palm, teamleider Be Active & Creative.

Aanbieders die nog niet op de nieuwe website te vinden zijn kunnen zich altijd nog aanmelden en hun aanbod zichtbaar maken. Om nog beter te laten zien wat er allemaal op het gebied van sport, bewegen en cultuur te doen is, start aankomend weekend de Sport, Bewegen en Cultuurmaand waar meer dan 100 momenten in zijn opgenomen om kennis te maken met het veelzijdige aanbod binnen onze gemeente.

Onderschrift foto: Kinderen van groep 3 van Kindcentrum De Spreng presenteren de URL op bordjes gemaakt door Tekenschool Barneveld.

Deel dit artikel

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

0
Praat mee over dit nieuws, wat is jouw mening?x
()
x