Logo 112Barneveld

Redactie overig 0 reactie(s) zo 15 januari 2023, 0:33

Lifeliner 3 landt in weiland Scherpenzeel voor medische noodsituatie aan de Willaerlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 15 jan 2023 om 01:38 uur

SCHERPENZEEL – De traumahelikopter Lifeliner 3 met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is zaterdagavond geland in een weiland naast de Barneveldsestraat N802 in Scherpenzeel. Dit was vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Willaerlaan.

De politie heeft de arts en verpleegkundige vanaf de landingsplek naar de Willaerlaan vervoerd. Hier hebben ze in samenwerking met het personeel van de ambulance de patiënt onderzocht, waarna deze naar het ziekenhuis is gebracht.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

WhatsApp

Via een appje op de hoogte blijven van het laatste 112 nieuws?

Tik hier voor ons WhatsApp-kanaal!

112 Melding

21:37:48 14-01-23 A1 DIA Willaerlaan 3925HM Scherpenzeel GE 7310 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.