Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 4 reactie(s) wo 10 mei 2023, 9:17

Man (19) uit Voorthuizen, zonder rijbewijs en onder invloed belandt over de kop in Kootwijkerbroek

Laatst bijgewerkt: woensdag 10 mei 2023 om 15:31 uur

KOOTWIJKERBROEK – Op de Garderbroekerweg in Kootwijkerbroek is dinsdagavond een auto over de kop geslagen en in de tuin van een woning tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde volgens P2000 omstreeks 21:15 uur toen de auto vanaf de Veluweweg richting Voorthuizen reed. In een flauwe bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur en sloeg over de kop. De auto rolde door de tuin en kwam op een oprit tot stilstand. De politie nam een alcohol en drugstest af bij de bestuurder waarna hij werd aangehouden.

Volgens de politie gaat het om een 19-jarige Voorthuizenaar zonder rijbewijs. Hij had bovendien te veel alcohol gedronken. Hij blies op het ademanalyse-apparaat 125 ug/l, terwijl de alcohollimiet voor ‘beginnende bestuurders’ 88 ug/l is (0,2 promille). De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en de zaak overgedragen aan het Openbaar Ministerie.

De zwaar beschadigde auto werd met behulp van een kleine kraan uit de buurt geborgen.

112 Kootwijkerbroek

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Kootwijkerbroek lees je in onze categorie 112 Nieuws Kootwijkerbroek. Alle 112 alarmeringen uit Kootwijkerbroek kan je live volgen via 112 meldingen Kootwijkerbroek.

112 Melding

21:25:05 09-05-23 Aanrijding letsel Garderbroekerweg Kootwijkerbroek Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.