Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) zo 10 april 2022, 19:32

Meer bewegen en afvallen bij Curves!

Het is bijna voorjaar en met de zomer in aantocht willen we ons straks graag weer lekker voelen in onze zomerkleren. Wat is er al gelukt van je goede voornemens: afvallen, meer bewegen, gezonder leven? Of heb je hulp nodig? Curves Barneveld helpt je graag. Met fitness en een voedingsprogramma, speciaal ontwikkeld voor vrouwen.

Karin Lucas runt Curves Barneveld nu alweer ruim zeven jaar. “Vrouwen komen hier zo’n drie keer per week 30 minuten fitnessen. Onze toestellen werken met hydraulische weerstand, waardoor Curves ook geschikt is voor vrouwen met bijvoorbeeld gewrichts- of spieraandoeningen. Iedereen traint op haar eigen niveau en intensiteit”.

“De workouts bij Curves zijn niet gebonden aan vaste tijden. Stap in het circuit en doe je workouts wanneer jou dat uitkomt, onder leiding van een coach die je begeleidt en motiveert. Voor extra uitdaging kies je voor Curves Smart; een digitaal coachingssysteem, afgestemd op persoonlijke spierkracht”.

Verandering van leefstijl
Curves helpt graag bij het uitvoeren van goede voornemens omtrent voeding en beweging. “Veel diëten gaan ten koste van waardevolle spiermassa, wat de stofwisseling vertraagt en leidt tot een jojo-effect”, zegt Karin. “Het ideale gewicht bereik je niet door alleen op je voeding te letten. Beweging is daarbij ook essentieel. Wij bieden naast fitness ook een voedingsprogramma, Curves Complete. Het geheim van Curves Complete? Volgens Karin gaat het om een verandering van leefstijl en een gezond voedingspatroon. “Alleen zo zal het gewichtsverlies blijvend zijn. Wij helpen graag om dit te bereiken met sporten, wekelijkse menu’s en bijeenkomsten waarin gezonde voeding, motivatie en bewustwording centraal staan”.

Curves Barneveld
t. 0342 – 408868
e. [email protected]
w. curves.nl/vrouwen-sportschool-barneveld

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons