Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 10 april 2023, 13:41

Meisje en jongen op scooter aangereden door auto na voorrangsfout

VOORTHUIZEN – Op de Hoofdstraat in Voorthuizen is maandagmiddag 2e paasdag rond 12:10 uur een ongeval gebeurd. Over de parallelweg reden een meisje en een jongen op een scooter die werden aangereden door een vrouw in een auto welke uit de Rietdekkerslaan gereden kwam.

Het meisje die de scooter bestuurde raakte gewond. De jongeman die achterop zat kwam met de schrik vrij. Het meisje is na behandeling door de ambulance verpleegkundigen met familie naar de huisartsenpost gegaan. Ze hield door de botsing letsel over aan haar enkel en kon daar niet meer op lopen.

Agenten hebben beide bestuursters laten blazen, de uitslag bleek negatief. Beide partijen zullen later een schade formulier invullen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

12:10:21 10-04-23 Aanrijding letsel Rietdekkerslaan Hoofdstraat Voorthuizen Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.