Logo 112Barneveld

Redactie misdaad 1 reactie(s) wo 20 september 2023, 19:39

Mogelijke dumping drugsafval; politie en brandweer doen onderzoek in bos bij Otterlo

Laatst bijgewerkt: woensdag 20 sep 2023 om 21:41 uur

OTTERLO – Aan de Hoefweg in Otterlo tussen de Apeldoornseweg en de Harskamperweg doet de brandweer onderzoek samen met de politie. Een groot deel van de Hoefweg is afgesloten met afzet linten.

Volgens omwonenden liggen er tientallen vaten waar mogelijk vloeistoffen in zitten. De brandweer is bezig met metingen. Wie de dumping gedaan heeft is nog niet bekend. Het vermoeden bestaat dat het gaat om drugs gerelateerd afval. 

De Forensische Opsporing is ter plaatse om onderzoek te gaan doen. De vaten zouden bij een aantal afvalcontainers gedumpt zijn van Natuurpark Hoefbos.

112 Otterlo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Otterlo lees je in onze categorie 112 Nieuws Otterlo. Alle 112 alarmeringen uit Otterlo kan je live volgen via 112 meldingen Otterlo.

Video

Locatie

112 Melding

17:36:31 20-09-23 P 2 BON-02 Bodemverontr. (Aantref. gedumpt afval) Hoefweg Otterlo 072341 Blusgroep spoed Otterlo Brandweer Ede GelderlandMidden

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.