Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 4 reactie(s) ma 05 juni 2023, 22:37

Motorrijder raakt verkeersbord op De Voortse Ring in Voorthuizen en komt hard ten val

VOORTHUIZEN – Op De Voortse Ring N303 in Voorthuizen is maandagavond rond 21:50 uur een ongeval gebeurd. Een motorrijder kwam hard ten val nadat hij een verkeersbord raakte. Het ongeval gebeurde vlakbij voor de kruising met de Rijksweg.

De man heeft de bocht gemist en raakte het bord. Een vriend van hem die erachter reed zag het gebeuren en belde snel 112. De motor raakte flink beschadigd.

De man, die net twee maanden zijn rijbewijs had, raakte bij het ongeval gewond. De beschadigde motor word afgesleept. De man was wel aanspreekbaar na het ongeval. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Locatie

112 Melding

21:50:48 05-06-23 Aanrijding letsel N303 - De Voortse Ring 4,3 Voorthuizen 295694 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.