Logo 112Barneveld

Redactie politiek 0 reactie(s) ma 20 november 2023, 16:25

NOS maakt opnames bij de gemeente Barneveld over voorbereiding Tweede Kamerverkiezing

BARNEVELD – Vanochtend heeft de NOS opnames bij de gemeente Barneveld gemaakt over de voorbereiding voor de Tweede Kamerverkiezing.

Vandaag te zien in de NOS journaals. Burgemeester Jacco van der Tak is blij met de vele vrijwilligers en collega’s die zorgen dat er woensdag gestemd kan worden. Hoop dat velen gaan stemmen!

Op woensdag 22 november is de verkiezing voor de Tweede Kamer. Met uw stempas én een geldig legitimatiebewijs mag u die dag naar een stembureau om te stemmen. Op barneveld.nl/stembureaus staan alle stembureaus. Op uw stempas staat het stembureau bij u in de buurt. De stembureaus zijn open van 7.30 – 21.00 uur.

Zorg dat u een geldige stem uitbrengt

Eén rood vakje is een geldige stem. In het stembureau ontvangt u een stembiljet waarop de kandidatenlijsten van de partijen staan. U stemt door het witte stipje in het vakje voor de kandidaat van uw keuze rood te maken met het rode stempotlood.

Schrijf niet op het stembiljet

Een andere kleur dan rood maakt uw stem ongeldig. Ook als u twee vakjes rood maakt of als u uw naam of iets anders op het stembiljet schrijft, dan is uw stem ongeldig. Heeft u zich bij het stemmen vergist? Geef dan het stembiljet terug aan de voorzitter van het stembureau en vraag een nieuw stembiljet. De voorzitter kan u één keer een nieuw stembiljet geven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.