Logo 112Barneveld

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 01 januari 2023, 22:15

Ongeval en aanhouding op de A30 bij Barneveld

BARNEVELD – Op de A30 bij Barneveld is zondagavond rond 21:00 uur een automobilist in de betonnen wand gereden. De bestuurder nam vanaf de A1 vanuit Amersfoort de bocht naar de A30 en kwam door het natte en gladde wegdek in de wand. De bestuurder is nagekeken door de ambulance verpleegkundigen maar raakte niet ernstig gewond. Wel moest de auto afgesleept worden. Het is het zoveelste ongeval in de bocht.

Tijdens de afhandeling van het ongeval zat een onopvallende eenheid van de politie Midden Nederland achter een Duitse Audi aan welke vanaf de A1 ook de A30 op ging. Agenten die het ongeval stonden te beveiligen konden de automobilist een stopteken geven. De reden van de staande houding bleek niet voor niets. De man had op zijn dak een blauwe lamp staan. Na controle van de agenten werd de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Barneveld. Agenten nemen de blauwe lamp in beslag. De officier van justitie bepaald de straf van het rijden met een blauwe lamp. Waarom de man is aangehouden wilde agenten niet vertellen. De vrouw die ook in de Audi zat mocht verder rijden met de auto.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.