Redactie zakelijk 0 reactie(s) di 03 mei 2022, 19:38

Opening Oosterbosbad uitgesteld

Laatst bijgewerkt: dinsdag 19:38 uur
BARNEVELD – De opening van het Oosterbosbad in Barneveld is uitgesteld van maandag 9 mei naar maandag 16 mei. Dit komt door onderhoudswerkzaamheden die uitlopen. Inwoners die al een abonnement hebben, kunnen van maandag 9 mei tot maandag 16 mei op vertoon van hun abonnement gebruik maken van het zwemaanbod in de Veluwehal in Barneveld en bij de Heuvelrand in Voorthuizen.

Verduurzamen
De afgelopen periode is er hard gewerkt om het Oosterbosbad te verduurzamen. Er komt een afdekking over het 50-meterbad, waardoor er veel energie wordt bespaard. Door te investeren in duurzame oplossingen, worden de energielasten teruggedrongen. Hierdoor is het mogelijk om de toegangsprijzen voor het zwembad toegankelijk te houden.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.