Logo 112Barneveld

Evert van de Veen ingezonden 0 reactie(s) ma 23 januari 2023, 16:21

Orgelconcert Evert van de Veen op 2e paasdag

VOORTHUIZEN – Op maandag 10 april (2e Paasdag) zal Evert van de Veen orgelconcert geven in de Gereformeerde kerk te Voorthuizen.

Evert speelt werken van o.a. Zwart, Bach, Böhm, de Lange sr. Asma, Galuppi, Stanley en Bruin. Ook speelt Evert drie eigen bewerkingen over Paasliederen van zichzelf. Ook is er samenzang in het programma opgenomen.

Evert is organist van de Gereformeerde kerk in Voorthuizen, Hervormde kerk (PKN ) in Putten en de Dorpskerk in Beekbergen.

Ook is hij dirigent van een drietal koren in de regio. Verder geeft hij als privé docent orgel en pianolessen. Als concertorganist geeft hij concerten in Nederland maar ook in het buitenland. In 2024 zal hij opnieuw een concertreis maken en West Australië.

Het concert op 2e Paasdag begint om 20.00 uur. De kerk gaat om 19.30 uur open. De entreeprijs bedraagt € 8,00 (tot 15 jaar € 4,00)

Meer informatie is te vinden op de website www.evertvandeveen.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.