Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) di 26 april 2022, 20:10

Oud ambacht in eigentijds jasje. Dat is ViaGoos Persoonlijk Notuleren

‘Wie schrijft die blijft’, zo kopt de website pagina van ViaGoos Persoonlijk Notuleren. Dat geldt zeer zeker als het gaat om het ambacht notuleren. Iedereen is erbij gebaat wanneer verslaglegging tijdens een bepaald overleg, een vergadering of hoorzitting op correcte wijze wordt gedaan. En daarom: notuleren is een vak.

ViaGoos Persoonlijk Notuleren is een platform dat is gebouwd op de hechte samenwerking van een kleine pool notulisten. Goos Terschegget, directeur: “In 15 jaar tijd hebben we een hele diverse klantenkring opgebouwd. Van een lokale raadsvergadering tot een informele directievergadering en alles wat daartussen valt; de klant krijgt dezelfde kwaliteit. Daarbij zijn onze notulisten ervaren in het omgaan met online vergaderen. En naar dat type mensen zijn wij altijd op zoek om onze pool nog verder uit te breiden.”

Betrouwbaar
Klanten van ViaGoos Persoonlijk Notuleren mogen veel van de notulisten verlangen. Goos: “Het is een verantwoordelijke job, zeker als je bedenkt dat onze notulisten ook van vertrouwelijke bijeenkomsten een verslag maken. Bij een reorganisatie bijvoorbeeld. Dan wil een klant onder geen beding een eigen medewerkers als notulist. Onze notulisten gaan uiterst zuiver met verkregen informatie om en werken nagenoeg foutloos.”

Lokale bedrijven ondersteunen
Goos wil graag lokale bedrijven ondersteunen met zijn diensten. “Dat kan op een manier zoals de klant dat wenst. Er zijn klanten die kiezen voor een actiepuntenlijst, maar het is ook mogelijk om een woordelijk verslag van een vergadering te ontvangen. Onze gedreven notulisten nemen meestal een recorder mee, zodat ze de gehele vergadering op kunnen nemen en terugluisteren. Op die manier maak je de kans op onvolledigheid erg klein.”

Pluspunten op een rijtje
Op de vraag waar de kracht van ViaGoos Persoonlijk Notuleren ligt somt Goos soepel een rij pluspunten op. “We werken met lokale notulisten die breed en op korte termijn inzetbaar zijn. De notulen dan wel actiepunten worden binnen vijf werkdagen bij de klant aangeleverd en daarmee ontzorgen we elk type klant. Verder is het mogelijk om op een andere locatie te vergaderen. Ook dat wordt dan door ons geheel geregeld.”

Persoonlijk Recruitment
Naast ViaGoos Persoonlijk Notuleren runt Goos ook nog het bedrijf ViaGoos Persoonlijk Recruitment. “Als interim recruiter help ik organisaties in hun recruitmentproces en eventuele verbeteringen daarin. Als eerste ben ik een ambassadeur van het bedrijf en denk ik mee om het gehele recruitmentproces naar een hoger plan te tillen.”

ViaGoos Persoonlijk Notuleren
Jan van Schaffelaarstraat 48, Barneveld
www.viagoos.nl
[email protected]
Instagram: @viagoos

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons