Logo 112Barneveld

Redactie overval 1 reactie(s) vr 03 november 2023, 19:24

Overval op Shell tankstation, Barnevelder (19) aangehouden

Laatst bijgewerkt: zaterdag 4 nov 2023 om 15:25 uur

BARNEVELD – Vanavond omstreeks 18:55 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een Shell tankstation aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan in Barneveld.

De politie is aanwezig en heeft de benzinepomp afgezet met lint. Politieagenten in kogelwerende vesten doen in het winkelgedeelte onderzoek.

Volgens een getuige zou er zijn gedreigd met een steekwapen. Na de overval zouden de dader(s) per auto zijn gevlucht naar de wijk Norschoten. Of er bij de overval iets buit is gemaakt is nog onduidelijk. Ter hoogte van de Lange Voren staan twee politiewagens te posten.

Update

Na een uitgebreide zoektocht heeft de politie een auto aangetroffen en één van de twee verdachten aangehouden in de wijk Norschoten aan de Meilanden. Volgens de politie gaat het om een 19-jarige Barnevelder. Een voertuig met buitenlandse kentekenplaten, welke vermoedelijk vals zijn, is in beslag genomen.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Video

Locatie

112 Melding

18:55:19 03-11-23 Overval Shell Tankstation Van Zuijlen van Nieveltlaan Barneveld 693575 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Barneveld
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.