Redactie ongeval 2 reactie(s) do 19 mei 2022, 22:22

Paard met menwagen raakt van de Postweg in Lunteren, menner gewond naar het ziekenhuis

LUNTEREN – Op de Postweg in Lunteren is donderdagavond rond 21:00 uur een paard met menwagen van de weg geraakt. Het paard belandde in het weiland en de menwagen in de sloot. Een man en een vrouw kwamen er met lichte verwondingen vanaf. De menner kwam onder de wagen klem te zitten maar kon door passanten bevrijd worden. De man is naar het ziekenhuis gebracht met beenletsel.

Volgens agenten ter plaatse had de menner van een B&B twee gasten achterop. Het paard schrok van een tegemoet komende tractor met giertank. De menner is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De man achterop die viel eraf en zijn vrouw kwam naast de kar en het paard terecht. De brandweer heeft het paard en de menwagen bij de B&B gebracht verderop aan de Postweg. De tractor bestuurder is doorgereden en heeft vermoedelijk niks in de gaten gehad. Het paard raakte niet noemenswaardig gewond.

De Postweg is vanwege het ongeval afgesloten bij de Nederwoudseweg.

Deel dit artikel

Video

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martin Wijker
Martin Wijker (@guest_441)
Offline
20 mei 2022 00:44

Ik en mijn vrouw zaten op het rijtuig. We waren net 10 min onderweg toen een trekker ons tegemoet kwam. De bestuurder deed zijn best om het paard te kalmeren. Te vergeefs. Ik werd op het erf gegooid. Mijn vrouw lag in de sloot die bekneld lag onder het rijtuig. Tevens met der hoofd vlak bij het paard. Ook de bestuurder lag onder de Kar. Gezien het gevaar heb ik de kar gelicht en mijn vrouw weten te bevrijden. Daarna hebben we met pasanten de bestuurder weten te bevrijden. Deze is met verwondingen afgevoerd. Wij zijn dankbaar om zo ervan af te komen. Hopelijk onze bestuurder ook 🙏

Joep
Joep (@guest_442)
Offline
Antwoord aan  Martin Wijker
20 mei 2022 10:33

Mijn vrouw en ik….

Ook interessant

Weersverwachting Barneveld

Volg ons

Volg ons