Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:42:31 Aanrijding Met Letsel Klaverweide Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
dinsdag 19 november 2019

Archief

Woning in Otterlo vol rook bij thuiskomst bewoners

Gemaakt: Zondag, 07 juli 2019 17:01

OTTERLO - In een woonboerderij aan de Lontweg in Otterlo heeft zondagmiddag een kleine brand gewoed. Rond 16:00 uur werd de brand groot opgeschaald vanwege de rieten kap die de boerderij heeft. De brand was snel onder controle.

 

De rook zou uit het plafond zijn gekomen. De oorzaak is op dit moment nog onbekend.

Brandweer in actie voor kat op dak aan de Zijdehoenderlaan in Barneveld

Gemaakt: Maandag, 08 juli 2019 19:35

BARNEVELD - Aan de Zijdehoenderlaan in Barneveld moest de brandweer maandagavond in actie komen voor een kat op het dak. Met hulp van de hoogwerker proberen ze het beestje te pakken te krijgen. Hoe het huisdier daar kon komen is niet bekend.

 

In de eerste instantie werd gedacht dat het beestje vast zat maar dat bleek niet het geval. Toen de hoogwerker van de brandweer erbij kwam vloog ze naar de andere kant van het dak. Voorlopig laat de brandweer het dier zitten.

 

Update

Uiteindelijk is de kat met hulp van een ladder door de bewoners zelf van het dak gehaald.

Zwaar beschonken automobilist in Putten rolt uit auto tijdens blaastest

Gemaakt: Dinsdag, 09 juli 2019 00:58

PUTTEN - Enkele Puttenaren maken melding van een vermoedelijk zeer dronken man op de Gervenhof in Putten: vermoedelijk wil de man in een auto stappen en wegrijden. De politie is in de buurt en nét op het moment dat de Volkswagen Golf uit Polen de Engweg op rijdt krijgen de agenten zicht op de auto. De staat van dronkenschap lijkt dusdanig dat het gegeven stopteken niet wordt opgevolgd. Dan maar de politieauto ervoor zetten waarna de zaak onder controle is.

 

De bestuurder rolt uit de auto op het moment dat de blaastest uitgevoerd moet worden. Met moeite verschijnt de F, van FAIL, in het scherm.

 

De bestuurder is overgebracht naar bureau in Harderwijk voor de ademanalyse. De 41-jarige man uit Polen heeft geen vaste woon-of verblijfplaats in Nederland en dus wordt de dagvaarding direct opgemaakt en in persoon uitgereikt op het politiebureau Harderwijk.

 

In november 2019 zal de man zich bij de rechter moeten verantwoorden.

Vrachtwagen in de greppel aan de Broeksteeg in Lunteren

Gemaakt: Dinsdag, 09 juli 2019 16:41

LUNTEREN - Aan de Broeksteeg in Lunteren is dinsdagmiddag een vrachtwagen in de greppel beland. De chauffeur raakte bij het eenzijdige ongeval niet gewond.

 

De vrachtwagen moest uitwijken voor een tegenligger en kwam in de sloot tot stilstand. De vrachtwagen raakte licht beschadigd en is door bergingsbedrijf van Amerongen uit de greppel gehaald.

Motorrijder gewond bij aanrijding op de Barneveldseweg in Lunteren

Gemaakt: Woensdag, 10 juli 2019 16:47

LUNTEREN - Op de Barneveldseweg in Lunteren is woensdagmorgen rond half 8 een ongeval gebeurd. Een auto en een motor zijn met elkaar in botsing gekomen. De man op de motor raakte gewond.

 

Het ongeval gebeurde op het rechte stuk wegdek tussen de Buzerseweg en de Scharrenburgersteeg. De automobilist raakte niet gewond. De auto liep schade op aan de achterbumper. Ook de motor liep schade op.

 

Volgens getuigen reed de auto op de verkeerde weghelft.

Glasscherven, alcohol- en drugsgebruik en vernielingen op recreatiegebied Zeumeren

Gemaakt: Woensdag, 10 juli 2019 17:06

VOORTHUIZEN - De overlast door jongeren op het recreatiegebied Zeumeren blijft – ondanks de extra inzet van Leisurelands, gemeente en politie – een hardnekkig probleem. Dat concluderen de drie partijen naar aanleiding van de afgelopen weken waarin het vanwege het zomerse weer erg druk was. Vooral het jongerenstrand zorgt voor problemen.


Enkele weken geleden maakten de partijen afspraken om het zomerseizoen 2019 met zo min mogelijk overlast te worden geconfronteerd. Meer controles en afspraken met jongeren die eerder een terreinontzegging kregen, hebben helaas niet geholpen. Glasscherven in het water en op de ligweides (met alle gevolgen van dien), overmatig alcohol- en drugsgebruik, vernielingen en bergen afval.

 

Leisurelands, gemeente en politie betreuren het dat – ondanks extra inspanningen om de overlast te verminderen – nog altijd sprake is van overlast. De extra inzet op toezicht en handhaving wordt voortgezet, maar de drie partijen roepen ook ouders op om dit probleem te bespreken. Zeumeren is nu een voor iedereen vrij toegankelijk gebied om te recreëren. Met het tegengaan van de overlast, het herstellen van de vernielingen en het opruimen van al het afval zijn hoge kosten gemoeid. Het zou volgens Leisurelands en gemeente jammer zijn als het gevolg daarvan is dat er andere maatregelen nodig zijn. De kosten die Leisurelands nu maakt voor extra toezicht zorgt ervoor dat er minder geld over blijft om te investeren in bijvoorbeeld nieuwe speeltoestellen.

Automobiliste op de Wesselseweg komt tegen lantaarnpaal tot stilstand

Gemaakt: Woensdag, 10 juli 2019 18:41

KOOTWIJKERBROEK - Op de Wesselseweg in Kootwijkerbroek is woensdagmiddag een bestuurster van een auto gewond geraakt na een eenzijdige aanrijding. Door de gladheid verloor ze de macht over het stuur en kwam tot een lantaarnpaal tot stilstand.

 

De auto moet door een bergingsbedrijf afgesleept worden.

A1 bij Hoevelaken dicht na ongeluk

Gemaakt: Woensdag, 10 juli 2019 19:21

HOEVELAKEN - De A1 richting Amsterdam is bij knooppunt Hoevelaken dicht na een ongeval.


Hoe het ongeluk kon gebeuren en of er gewonden zijn gevallen, is niet bekend. Verkeer richting Utrecht / Amsterdam wordt omgeleid via de A30 en A12.

Snelle wagens door politie aan de kant gezet wegens ongewenst rijgedrag

Gemaakt: Woensdag, 10 juli 2019 20:40

AMERSFOORT - Bij een ongeval woensdagavond 10 juli op de A1 bij Amersfoort zijn vier snelle en peperdure auto's door de politie op de vluchtstrook gezet vanwege ongewenst rijgedrag.

 

De auto's doen mee aan de NexusBall Rally, die door een groot deel van Nederland, Duitsland en Denemarken trekt. De politie sprak de bestuurders aan maar men kon vervolgens hun weg weer vervolgen. Dit voorval stond los van de kleine aanrijding op de snelweg.

Bezorgscooter met pizza's onderuit op rotonde in Barneveld

Gemaakt: Woensdag, 10 juli 2019 21:51

BARNEVELD - Op de rotonde Lange Voren met de Hooilanden in Barneveld is woensdagavond een ongeval gebeurd. Iets na half 10 ging een scooterrijder onderuit van een bezorgservice. Het meisje raakte lichtgewond door haar val.

 

De pizza's konden even niet bezorgd worden. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk.

Kind met arm vast in kunstwerk aan de Spoorstraat in Barneveld

Gemaakt: Donderdag, 11 juli 2019 18:50

BARNEVELD - Aan de Spoorstraat in Barneveld is donderdagmiddag een kind met zijn arm vast komen te zitten bij een beeld. Een jochie kwam klem te zitten toen hij op het beeld klom.

 

De brandweer kwam ter plaatse om hem te bevrijden. Hij raakte niet gewond en kwam dus met de schrik vrij.

Vrachtwagen met pech zorgt voor flinke file tussen Amersfoort en Barneveld

Gemaakt: Donderdag, 11 juli 2019 18:55

BARNEVELD - Op de A1 bij barneveld heeft het verkeer vanuit Amersfoort last van een flinke vertraging. Ruim 7 kilometer file staat er tussen Amersfoort Noord en Barneveld met 25 minuten vertraging.

 

Oorzaak hiervan is een defecte vrachtwagen bij Barneveld. Rijkswaterstaat is ter plaatse om de situatie te beveiligen. Een bergingsbedrijf is onderweg om de gestrande vrachtwagen naar een veilige locatie te brengen.

Gaslek bij woning in Lunteren door graafwerkzaamheden

Gemaakt: Vrijdag, 12 juli 2019 17:39

LUNTEREN - Vrijdagmiddag omstreeks 15:00 is de brandweer van Lunteren opgeroepen voor een gaslekkage aan de Mielweg in Lunteren.

 

Op de locatie aangekomen bleken er werkzaamheden plaats te vinden en daarbij was een gasleiding kapot gegaan. De brandweer heeft de lekkage beveiligd totdat netbeheerder Liander ter plaatse was, zij zullen de lekkage gaan verhelpen. Hierna kon de brandweer weer retour naar de kazerne.

Omgewaaide boom blokkeert weg in Lunteren

Gemaakt: Vrijdag, 12 juli 2019 17:46

LUNTEREN - In het bos aan de Engweg in Lunteren is vrijdagmiddag een boom omgewaaid. De brandweer moest er aan te pas komen om de boom in stukken te zagen. Buurtbewoners belden rond 17:00 uur de brandweer omdat er niemand meer door kon.

 

Vrijdagmiddag trokken flinke buien over Gelderland. Er zijn plaatsen in Nederland waar tot nu toe (bijna) geen regen is gevallen, en er zijn plaatsen waar een hele maandsom in een paar uur tijd is opgevangen.

Auto total loss na botsing tegen boom in Scherpenzeel

Gemaakt: Vrijdag, 12 juli 2019 18:03

SCHERPENZEEL - Aan de Moorsterweg tussen Achterveld en Scherpenzeel is vrijdagmiddag een automobilist tegen een boom gebotst. De man raakte slechts lichtgewond bij het eenzijdige ongeval.

 

De schade is groot. Het bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol had gereden, hij is aangehouden. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd.

Inbreker op heterdaad aangehouden in Terschuur

Gemaakt: Vrijdag, 12 juli 2019 18:09

TERSCHUUR - Op donderdag 11 juli 2019 belde een alerte buurtbewoner naar de meldkamer: in Terschuur ging zojuist een man met rugtas een woning in, terwijl de bewoners niet thuis zouden zijn.


Direct zijn agenten met meerdere eenheden naar Terschuur gesneld. De melder kon een goed signalement van de verdachte man geven. Vervolgens had de melder ook in de gaten dat de man weer naar buiten kwam en in een grijze auto stapte. De politie zag de auto met hoge snelheid voorbij rijden, dus keren en er achter aan. De bestuurder ging er in volle vaart vandoor, maar kwam al snel tot de ontdekking dat vluchten geen zin had. De man stopte en kon zo worden gecontroleerd door de agenten. Ondertussen had de nieuwe wijkagent van onder andere Terschuur, Marco Kramer, zich snel naar de woning begeven om te controleren of er daadwerkelijk was ingebroken.


Zo bleek dat het slot was uitgeboord en de deur was open gebroken. De verdachte man kon zodoende op heterdaad worden aangehouden als verdachte van het plegen van de inbraak.


Ziet u iets verdachts? Bel net als deze melder 112. De politie komt zo snel mogelijk om erger te voorkomen. In deze casus had de verdachte geen tijd om een buit te verzamelen. Hij moest al snel weer op de vlucht, helaas voor hem zonder resultaat. En dat allemaal dankzij de buurtbewoner die direct in actie kwam!


De verdachte zit vast en staat vanmiddag al voor de Rechter Commissaris. Hij zal voorlopig vastzitten, mede omdat hij ook nog voor andere feiten werd gezocht.

Brandlucht rond woning aan de Gelreweg in Barneveld

Gemaakt: Zaterdag, 13 juli 2019 16:50

BARNEVELD - De brandweer van Barneveld werd zaterdagmiddag rond 13.10 uur gealarmeerd voor een schuurbrand bij een woning aan de Gelreweg in Barneveld.


Ter plaatse werd een brandlucht geroken rondom het schuurtje dat achterin de tuin stond maar er waren geen rook of vlammen te zien. Ook de warmtebeeldcamera bracht geen uitkomst terwijl de brandlucht nog steeds werd geroken. Een inspectie op het dak leverde niets op.


Aangezien de bewoners recent ook geen BBQ of iets dergelijks hadden gebruikt blijft het onbekend waar de brandlucht vandaan is gekomen.


Na een grondige inspectie konden de spuitgasten de brandslangen weer inpakken en naar de kazerne terugkeren.

Motorrijdster gewond bij valpartij in Achterveld

Gemaakt: Zaterdag, 13 juli 2019 18:34

ACHTERVELD - Op de Emmelaarseweg in Achterveld is zaterdagmiddag rond 17:30 uur een motorrijdster onderuit gegaan en gewond geraakt. Het slachtoffer kwam door onbekende oorzaak ten val.

 

De vrouw is onder andere met letsel aan haar been naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht. Volgens een omstander die eerste hulp verleende was het een van haar eerste ritten op de motor.

 

De licht beschadigde motor is door een berger afgevoerd.

Winkeldief opgepakt bij supermarkt aan het Gowthorpeplein in Barneveld

Gemaakt: Zaterdag, 13 juli 2019 20:53

BARNEVELD - Aan het Gowthorpeplein in Barneveld is zaterdagavond een winkeldief aangehouden. De man had bij een supermarkt meerdere bier blikjes meegenomen zonder te betalen.

 

De man is door de politie aangehouden.

Arrestatieteam haalt verwarde vrouw uit boom langs A1

Gemaakt: Zondag, 14 juli 2019 00:52

UGCHELEN - Op de A1 bij Ugchelen heeft de politie zaterdagavond een grootscheepse actie gehouden nadat een vrouw over de snelweg liep en vervolgens in de boom klom. Een arrestatieteam wist de vrouw uit de boom te krijgen.

 

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Een rijstrook werd afgesloten. Bij aankomst bleek dat de vrouw boven in een boom zat waarop ook een hoogwerker van de brandweer werd gealarmeerd. Deze hoefde niet in actie te komen.

 

Een arrestatieteam wist de verwarde vrouw na enige tijd uit de boom te krijgen. De vrouw is in een ambulance gecontroleerd waarna zij werd overgedragen aan haar zorgkader.

 

De politie kan vanwege de privacy van het slachtoffer verder geen uitspraken doen. De A1 werd na de actie weer volledig vrijgegeven.

Onbekende haalt sleutels uit politiemotor; agent kan niet naar spoedmelding

Gemaakt: Zondag, 14 juli 2019 16:11

PUTTEN - Afgelopen nacht was er iemand zo flink om de sleutels uit een politiemotor te halen en mee te nemen. Dit gebeurde op het evenement Beachpull bij Strand Nulde. De agent stond naast zijn motor en was in gesprek met een burger.

 

Als gevolg van deze domme actie van een heel stoer persoon, kon de agent vervolgens niet met zijn motor naar een spoedmelding rijden, waar hij geografisch gezien op dat moment het dichtstbij was.

De politie wil degene die zo flink was vriendelijk verzoeken om zich te komen melden en de sleutel weer terug te geven. Zodat de politiemotor weer inzetbaar is voor datgene waar hij voor bedoeld is. Snel ter plaatse zijn bij nood bijvoorbeeld.

Beginnend bestuurder met 7x teveel alcohol op botst tegen boom in Scherpenzeel

Gemaakt: Zondag, 14 juli 2019 16:21

SCHERPENZEEL - Zondagmorgen omstreeks 08.30 uur, kwam de melding van een ongeval op de Industrielaan in Scherpenzeel. Een auto was tegen een boom gereden.

 

De inzittende van de auto was niet gewond, maar is wel aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar bureau Barneveld waar bleek dat hij als beginnend bestuurder ongeveer 7x te veel alcohol gedronken (635 ugl). De politie heeft tevens een proces-verbaal opgemaakt voor het rijden zonder rijbewijs en verzekering.

 

Verwarde bestuurster in beschadigde auto aangetroffen op rotonde in Barneveld

Gemaakt: Maandag, 15 juli 2019 04:08

BARNEVELD - Op de rotonde Nijkerkerweg met de Thorbeckelaan in Barneveld is in de nacht van zondag op maandag rond 03:30 uur een verwarde vrouw in een beschadigde auto aangetroffen.

 

De schade aan de auto is aanzienlijk. Echter kon de politie geen beschadigde boom of paal vinden op de rotonde. De bestuurster, een 41-jarige vrouw uit Amersfoort, zat verward achter het stuur. Later bleek dat ze met een alcoholpromillage van 775 ug/l in de auto was gekropen.

Fietsen gestolen uit parkeerkelder van gemeentehuis Barneveld

Gemaakt: Maandag, 15 juli 2019 21:15

BARNEVELD - Maandagmiddag zijn op klaar lichte dag vier fietsen uit de kelder van het gemeentehuis in Barneveld gestolen. De daders zijn via de kelderingang aan het Raadhuisplein binnengekomen en hebben de vier meegenomen aldus één van de werknemers.

 

De fietsen stonden in de kelder waarschijlijk niet op slot. Twee van de vier fietsen werden rond 19:00 uur terug gevonden aan de Kapteijnstraat in Barneveld. De fietsen stonden in een fietsenrek tussen andere fietsen. De politie onderzoekt de camera beelden waar de daders op staan. In elk geval 1 witte speedbike en een andere fiets word nog vermist. De diefstal vond plaats ongeveer tussen 15:00 en 17:30 uur. De politie zoekt getuigen van de diefstal.

Reanimatieonderwijs voor scholieren Groevenbeek Putten

Gemaakt: Dinsdag, 16 juli 2019 17:02

PUTTEN - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Putten heeft een incidentele subsidie van € 2.500,00 toegekend aan het project reanimatieonderwijs. Deze bijdrage maakt het reanimatieonderwijs op Christelijk College Groevenbeek in Putten mogelijk.

 

Investeren in jongeren en volksgezondheid

Vroegtijdig starten met reanimatie is van levensbelang bij een hartstilstand. Iedere minuut na het krijgen van een hartstilstand neemt de kans op overleven met 10 procent af. Gerbert Priem, wethouder Jeugdbeleid en Volksgezondheid: "Scholieren leren de kennis en vaardigheden om te reanimeren gemakkelijk aan. Jong geleerd is oud gedaan. Door scholieren te leren reanimeren, kan straks een hele generatie reanimeren."

 

Reanimatieonderwijs door eigen, opgeleide docenten

De scholieren krijgen na de zomervakantie van de eerste tot en met de vierde klas elk jaar 2 uur reanimatieonderwijs van eigen docenten. De inzet van eigen docenten is een belangrijk detail voor wethouder Priem: "Door binnen de school docenten op te leiden tot instructeurs wordt het reanimatieonderwijs geborgd." De docenten worden opgeleid tot instructeur door Taskforce QRS (Qualitative Resuscitation by Students) en krijgen jaarlijks een herhalingscursus. Priem vervolgt: "De ervaring leert dat scholen het reanimatieonderwijs na een periode van 4 jaar zelf opnemen in hun lesprogramma."

 

Betrokkenen

Betrokkenen bij het reanimatieproject zijn initiatiefnemer Rotaryclub Ermelo, Rabobank, Christelijk College Groevenbeek en de gemeente Putten. Deze partijen leveren elk een financiële bijdrage, zodat het project kan starten. Wethouder Priem: "Als gemeentebestuur willen we investeren in onze jeugd en hun ontwikkeling. Het reanimatieonderwijsproject sluit hier naadloos op aan".

Personenauto en 45 kilometerwagentje met elkaar in botsing in Kootwijkerbroek

Gemaakt: Dinsdag, 16 juli 2019 17:35

KOOTWIJKERBROEK - Dinsdagochtend zijn in Kootwijkerbroek twee gewonden gevallen bij een aanrijding tussen een 45 kilometerwagentje en een personenauto. Het ongeval gebeurde omstreeks 10:00 uur op de kruising van de Garderbroekerweg en de Topperweg. De schade is groot.

 

Beide bestuurders - een man en een vrouw - konden zelf uit hun voertuig komen. Over de aard van hun verwondingen is niets bekend. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval kon gebeuren.

421 Automobilisten rijden te hard bij snelheidscontrole op de Garderenseweg in Putten

Gemaakt: Woensdag, 17 juli 2019 15:55

PUTTEN - Maandag 15 juli is er weer gecontroleerd op snelheid op de Garderenseweg in Putten. Daarbij werden 2277 auto's gecontroleerd, waarvan er 1856 automobilisten niet harder dan 60 km per uur reden.

 

De overige 421 reden te hard, waarbij de hoogst gemeten snelheid 101 km per uur was.

Flinke schade bij aanrijding in Harskamp

Gemaakt: Woensdag, 17 juli 2019 16:09

HARSKAMP - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's in Harskamp is woensdagmiddag veel schade ontstaan. Niemand raakte bij de aanrijding gewond.

 

De aanrijding vond omstreeks 12:45 uur plaats op de kruising Laarweg met de Broekweg. Waarschijnlijk is een voorrangsfout de oorzaak.

1,2 miljoen slachtoffers van digitale criminaliteit

Gemaakt: Woensdag, 17 juli 2019 17:16

NEDERLAND - Aankoopfraude, stalking en identiteitsfraude. In 2018 waren ruim 1,2 miljoen mensen slachtoffer van deze en andere vormen van digitale criminaliteit. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek naar digitale veiligheid en criminaliteit van het Centraal Bureau voor de Statistiek.


De politie werkte actief mee aan het onderzoek onder 38.000 personen. 'Voor een goede aanpak van digitale criminaliteit is een nauwkeurig beeld van wat er in de buitenwereld speelt onmisbaar', zegt Theo van der Plas, programmadirecteur Digitalisering en Cybercrime. 'Daarbij gaat het niet alleen om het totaalbeeld aan incidenten, maar ook om de impact op slachtoffers en inzicht in het aangifte- en meldgedrag. Het helpt ons om te bepalen of we onze aandacht op de juiste dingen richten.' Lees hier meer over de uitkomsten van het CBS-onderzoek.

 

Betere informatiepositie
'Dit werkveld is relatief nieuw en ontwikkelt zich continu', vertelt Van der Plas. 'De inzichten die dit onderzoek oplevert, zijn een waardevolle aanvulling op onze informatiepositie. Die is voor een belangrijk deel gebaseerd op de aangiftes die worden gedaan. En dat doet lang niet iedereen, blijkt ook uit dit onderzoek. Het onderstreept dat we ons dus moeten blijven richten op het verlagen van de drempel en het verruimen van de mogelijkheden om aangifte te doen', vervolgt hij. 'Dat doen we bijvoorbeeld door internetaangifte voor veelvoorkomende vormen van digitale criminaliteit mogelijk te maken. Daar wordt nu hard aan gewerkt.'

 

Meer dan opsporen alleen
Het is voor het eerst dat het complexe thema van slachtofferschap van digitale criminaliteit onder burgers in brede zin is onderzocht. Zo is er ook gekeken naar de kennis van internetgebruikers op het gebied van hun digitale veiligheid en de maatregelen die zij zelf kunnen treffen. Ook op dat gebied valt er nog wel wat te winnen. 'De aanpak van digitale criminaliteit gaat verder dan opsporen alleen', legt Theo van der Plas uit. 'Andere interventies – zoals het verstoren van de criminele praktijken of preventie – zijn soms minstens zo effectief. Informatie over de omvang van fenomenen of de werkwijze van criminelen is nodig om maatregelen te kunnen nemen of anderen – zoals de internetgebruiker zelf – daartoe in staat te stellen. Een goed voorbeeld is de samenwerking met Marktplaats en de banken, in de strijd tegen phishing. Met elkaar moeten we het ook online veilig houden.'

Fietser aangereden op de Scherpenzeelseweg in Barneveld, traumaheli geland

Gemaakt: Donderdag, 18 juli 2019 22:35

BARNEVELD - Op de Scherpenzeelseweg in Barneveld is donderdagavond omstreeks 21:50 uur een 18-jarige fietser uit Barneveld aangereden door een auto. Het ongeval gebeurde net voorbij de Brielaerdseweg. Volgens omstanders was de fietser bij een woning uit de uitrit gekomen. De automobilist, een 59-jarige bestuurster uit Doetinchem, bleef ongedeerd.

 

De verwondingen zijn dermate ernstig dat ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team is opgeroepen. De exacte toedracht van het ongeval is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analisten van de politie doen onderzoek.