Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:47:04 Stg. Solutions Center Apeldoornsestraat 3781PM Voorthuizen 12160 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

woensdag 27 januari 2021
 
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 27|01

REGIO - De GGD ontvangt berichten dat ouderen worden gebeld door mensen die zich voordoen als werknemers van de GGD. Deze mensen willen een afspraak maken voor een coronavaccinatie bij de mensen aan huis. Dit klopt niet! De GGD neemt geen contact op met ouderen over het vaccineren, vraagt nooit om geld en komt ook niet bij mensen thuis om te vaccineren.

 

Ouderen vanaf 85 jaar ontvangen deze week een uitnodiging voor de coronavaccinatie. Huisartsen nemen persoonlijk contact op met de 90-plussers in hun praktijk. Mensen in de leeftijd van 85 tot 90 jaar krijgen een uitnodiging per post ...

MAANDAG 25|01

BARNEVELD - Afgelopen weekend zijn bij de volkstuintjes aan de Nederwoudseweg in Barneveld grote vernielingen aangericht.

 

Er is geprobeerd een kas in brand steken en meerdere plantenbakken zijn kapot getrapt. Planten en tuingereedschap is door de tuinen en in de bermen gegooid. Ook lagen er diverse bierflessen in de tuin. Er is aangifte gedaan bij de politie.

 

Dit gebeurde zaterdag ook al bij een volkstuincomplex aan de Thorbeckelaan.

...

ZONDAG 24|01

WEKEROM - Op de Edeseweg in Wekerom is zondagavond rond 20:30 uur een ongeval gebeurd. Een auto is in midden het dorp op een vluchtheuvel gereden.

 

Een jongen en een meisje raakte licht gewond. Beiden zijn in een ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder heeft de situatie bij de weg versmalling verkeerd ingeschat. Hij blies een P van Prima. De zwaar beschadigde auto word afgesleept.

ZONDAG 24|01

BARNEVELD - In Barneveld zijn in de nacht van zaterdag op zondag diverse monumenten ingepakt in plastic. Het vrijheidsmonument bij begraafplaats De Plantage aan de Narcissenstraat is in zwart plastic gewikkeld. Het monument van Jan van Schaffelaar is in wit plastic gewikkeld. De actiegroep ‘76 jaar terug in de tijd’ heeft dit gedaan uit protest tegen de avondklok, die zaterdagavond voor het eerst inging.

 

In meer plaatsen zijn beelden ingepakt zo ook in Apeldoorn, Veenendaal, Wageningen en Rhenen. Aan de Wesselseweg is zelf een bord geplaatst net de tekst: "Spertijd ...

ZATERDAG 23|01

BARNEVELD - Zaterdagavond rond 20.50 uur heeft er een klein brandje gewoed aan de Thorbeckelaan in Barneveld. Een klein houten hok bij een volkstuintje vloog in brand.

 

Opgeroepen politieagenten wisten het brandje snel te blussen. De brandweer heeft voor de zekerheid nageblust. Om bij het vuur te komen moest wel over een lengte van 140meter water gehaald worden.  Op het terrein bleken uiteindelijk twee kleine brandjes afzonderlijk van elkaar te zijn. Over de oorzaak van de brand is niets bekend, maarvermoedelijk gaat het wel om brandstichting.

DONDERDAG 21|01

BARNEVELD / NIJKERK - De politie heeft op woensdag 20 januari een 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden na de diefstal van een personenauto. Die diefstal vond een dag eerder, op dinsdag 19 januari, plaats op de Thorbeckelaan in Barneveld.


Het slachtoffer stond dinsdagavond 19 januari rond 22:00 uur te wachten voor de verkeerslichten op de Thorbeckelaan toen de verdachte hem onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp sommeerde uit de auto te komen. Door deze bedreiging vluchtte de eigenaar, waarna de verdachte instapte en wegreed.

 

De ...

DONDERDAG 14|01

BARNEVELD - Op donderdag 17 december 2020 omstreeks 12.55 uur heeft er een ongeval tussen een fietser en een auto plaatsgevonden op de Brabanterlaan in Barneveld. Helaas is deze aanrijding pas deze week bij de politie bekend gemaakt. Het slachtoffer was met de fiets en werd aangereden door een donkerkleurige personenauto. Het merk en type is onbekend.


Het slachtoffer heeft diverse verwondingen opgelopen. De bestuurder van de auto is zonder op- of omkijken doorgereden. Dit is strafbaar in Nederland. Je moet ten alle tijden na betrokkenheid bij een aanrijding je gegevens achterlaten.


De ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines