Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:32:42 Aanrijding Met Letsel Renswoudsestraatweg Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
donderdag 29 oktober 2020
 
TOP NIEUWS

VANDAAG 29|10

LUNTEREN - Donderdagavond omstreeks 18.30 uur is op de Renswoudsetraatweg in Lunteren een brommerrijder hard ten val gekomen. De brommerrijder is gewond geraakt en met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De man knalde tegen een boom , hoe dit kwam is onbekend maar mogelijk heeft het slechte zicht door de regen er mee te maken.

VANDAAG 29|10

BARNEVELD - Op de Scherpenzeelseweg in Barneveld is donderdagmiddag een ongeval gebeurd. De hulpdiensten werden rond twee uur opgeroepen voor een aanrijding nabij de Engelsestadweg. Een personenauto klapte achterop een auto met aanhanger.

 

Bij het ongeval raakte in elk geval één persoon gewond. Door het ongeval ontstond enige vertraging op de Scherpenzeelseweg. Door de klap kwam de aanhanger klem te zitten tussen de twee auto's, de schade hierdoor is groot. Omdat er mogelijk sprake was van een autobrand werd ook de brandweer opgeroepen, echter bleek dit niet het geval te zijn.

...

VANDAAG 29|10

VOORTHUIZEN - Donderdagochtend 29 oktober heeft er een kop-staart botsing plaatsgevonden op de Hoofdstraat in Voorthuizen.. Twee auto's kwamen ter hoogte van de kruising met de verbindingsweg met elkaar in botsing. Beide bestuurders zijn door medewerkers van de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

Vanwege het ongeval was 1 rijrichting afgesloten voor het verkeer, het verkeer kon over de rijbaan van het tegenovergestelde verkeer passeren. De Volvo raakte dusdanig zwaar beschadigd dat de auto door een bergingsbedrijf moest worden opgehaald.

...
1/1

DINSDAG 27|10

DEN HAAG - In de bebouwde kom zou een snelheidslimiet van 30 kilometer per uur de norm moeten zijn, met mogelijke uitzonderingen voor doorgaande wegen. Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt een motie van GroenLinks en de SGP, die daartoe oproept. De maximumsnelheid in de bebouwde kom is nu nog 50 kilometer per uur, tenzij anders aangegeven.

 

De veiligheid gaat erop vooruit als automobilisten binnen de bebouwde kom minder hard rijden. Vooral kinderen hebben weinig kans om te overleven bij een botsing waarbij de auto 50 kilometer per uur rijdt. "De kans op ongelukken is 3,5 keer ...

1/1

DINSDAG 27|10

VOORTHUIZEN - Op woensdag 23 september 2020, omstreeks 17:15 uur, is een vijftienjarige jongen, vermoedelijk opzettelijk, door de bestuurder van een grijze Opel, van zijn fiets afgereden. Het incident vond plaats op het fietspad langs de Rijksweg, nabij de rotonde met de Nijkerkerweg, in Voorthuizen. Het slachtoffer is hierbij met zijn fiets ten val gekomen en (licht) gewond geraakt.


Volgens het slachtoffer is de bestuur(-der/-ster) van een donkerblauwe Ford Focus getuige geweest en na het voorval nog achter de automobilist zijn aangereden. De identiteit van deze getuige is onbekend ...

DONDERDAG 15|10

BARNEVELD - Op woensdag 14 oktober 2020 tussen 12.00 uur en 13.00 uur, werd op een parkeerplaats bij de Wilhelminaschool aan de Van den Berglaan in Voorthuizen een personenauto aangereden. De auto raakte door de aanrijding beschadigd.

 

De bestuurder van de andere auto is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien? Neem contact op met de politie via telefoonummer 0900-8844.

DINSDAG 13|10

BARNEVELD - Bij een garagebedrijf aan de Mercuriusweg in Barneveld zijn meerdere auto's opengebroken. Dit is waarschijnlijk gebeurd in de nacht van maandag op dinsdag 13 oktober.

 

Heeft u iets gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via telefoonummer 0900-8844.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines