Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:18:30 Bgm-01 Hv Weg Letsel Tolnegenweg Apeldoornsestraat Voorthuizen 071771 071096 071441 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Brandweer Gelderland-Midden (OvD...
dinsdag 02 juni 2020
 
TOP NIEUWS

GISTEREN 01|06

BARNEVELD - Op de Schoutenstraat in Barneveld is maandagavond rond 20:45 uur een ongeval gebeurd. Een automobilist reed daar een lantaarnpaal uit de grond.

 

De automobilist zou met hoge snelheid uit de bocht zijn gevlogen. Door het ongeval ontstond behoorlijke ravage; de politie zette de weg tussen de Amersfoortsestraat en Rozenstraat af. De politie heeft de auto doorzocht op strafbare feiten.

GISTEREN 01|06

TERSCHUUR - Op de Zelderseweg in Terschuur heeft maandagavond 1 juni rond 20:10 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak is een auto van de weg geraakt en in een droge sloot beland.

 

De inzittenden konden zelf het voertuig verlaten en raakten niet gewond. De auto zal uit de sloot worden getrokken en meegenomen door een berger.

GISTEREN 01|06

OTTERLO - Maandagmiddag 1 juni is brand ontstaan in een natuurgebied aan de Planken Wambuisweg in Otterlo. De brandweer werd rond 17.00 uur opgeroepen.

 

Eenheden uit zowel Ede als Otterlo, Doorwerth, Arnhem en Kootwijkerbroek werden, in verband met de hoge kans op uitbreiding. De brandweer was snel aanwezig maar kon niet voorkomen dat een groot stuk in vlammen opging. Hoe de brand is ontstaan is onduidelijk.

GISTEREN 01|06

PUTTEN - Op de Voorthuizerstraat in Putten heeft maandag 1 juni rond 18:00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto is door een onbekende oorzaak van de weg geraakt en tegen een boom gereden.

 

De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald. De toestand van het slachtoffer is niet bekend. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team (MMT) is geland voor ondersteuning aan het ambulancepersoneel.

GISTEREN 01|06

NIJKERK - Op de Nieuwe Voorthuizerweg in Nijkerk, net buiten Voorthuizen, heeft maandagmiddag omstreeks 15:00 uur brand gewoed in personenauto.

 

Omdat er onduidelijkheid was over de exacte locatie van het brandende voertuig rukte niet alleen de brandweer van Voorthuizen maar ook die van Putten uit naar de melding. Ter plekke bleek het te gaan om een kleine brand in het motorcompartiment welke de brandweer snel onder controle had.

GISTEREN 01|06

AALST / BARNEVELD - Na een melding van een bedreiging op een camping in het Gelderse Aalst is de politie zondagmiddag in actie gekomen. Er werden acht mannen aangehouden. Het onderzoek begon met de melding dat er op de camping iemand met een wapen bedreigd zou zijn door een groep mannen. De mannen waren alweer vertrokken toen de politie gebeld werd, bij hun vertrek hadden ze de slagbomen van de camping geramd.


Agenten hebben eerst op de camping onderzoek gedaan. Dankzij goede verklaringen van getuigen, kon achterhaald worden met welke auto's de mannen vertrokken waren. Op drie plaatsen ...

DONDERDAG 28|05

BARNEVELD - Als extra steun voor de winkeliers en andere ondernemers is het gratis parkeren in het centrum van Barneveld verlengd tot in ieder geval 1 juli. Het parkeerbeleid blijft echter van kracht, dus parkeer wel in de daarvoor bestemde parkeervakken.

 

Uitzonderingen
Weekmarkt:

  • In verband met de weekmarkt (donderdag) is parkeren op het Gowthorpeplein van woensdag 18:00 tot donderdag 15:00 uur niet toegestaan.
  • Nairacstraat en Emmastraat (parkeerplekken 's avonds alleen voor bewoners)
  • Op de Nairacstraat en Emmastraat kan van 9:00 tot 18:00 uur gratis geparkeerd worden. Na ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren
 

Headlines