Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:45:51 Molenweg 3781VD Voorthuizen 63246 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

woensdag 27 mei 2020
Vraag het de specialist - 112 Barneveld

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Sap Advocaten

SAP letselschade advocaten

SAP helpt u om uw leven weer op de rit te krijgen. Hoe eerder u contact opneemt, hoe meer wij kunnen doen. Terwijl u probeert beter te worden, nemen wij alle rompslomp over. Dat geeft rust. Uw zaak is bij SAP in vertrouwde, ervaren handen. Er staan gespecialiseerde advocaten voor u klaar, geholpen door een eigen rekenkundige. Zij komen graag bij u op bezoek, waar u ook woont in Nederland.
Sap Advocaten

Sander de Lang

Tijdens mijn studies privaatrecht en economisch publiek- en bedrijfsrecht aan de Universiteit Utrecht raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Sinds 2005 heb ik dan ook besloten mij volledig toe te leggen op de letselschade praktijk bij SAP Advocaten. Om mijn nog verder te specialiseren heb ik in 2010 met goed gevolg de postacademische Grotius opleiding afgerond waarna ik mocht toetreden tot de LSA en de ASP. Ik heb bewust gekozen voor een kantoor dat uitsluitend werkt voor slachtoffers. Slachtoffers bevinden zich namelijk structureel in een zwakkere positie dan de aansprakelijke partij die veelal wordt vertegenwoordigd door diens verzekeraar. Daardoor voeren zij vaak een ongelijke strijd omdat de verzekeraar over meer kennis, ervaring en middelen beschikt om de eigen belangen te beschermen. Mijn expertise zet ik dan ook graag in om aan deze ongelijke strijd een einde te maken.

Hier komen de vragen + hun antwoorden te staan.


De meest recente vragen

SAP Advocaten

> Letselschade verhalen na een geweldsmisdrijf?

Ik ben slachtoffer geworden van een geweldsmisdrijf en ik heb letsel. Wat kan ik doen?