Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:54:19 Anthonie Fokkerstraat Barneveld 69737 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

vrijdag 20 september 2019

WOENSDAG 21|12

Vrachtwagen met 135 biggen klem onder viaduct

BARNEVELD - De bestuurder van een vrachtwagen met daarin 135 kleine biggen heeft zich woensdagmiddag rond 16:00 uur op de Kallenbroekerweg klem gereden onder het viaduct met de A30. De vrachtwagen was bijna over de gehele lengte onder het viaduct geschoven waardoor de vrachtwagen volledig klem is komen te zitten.

 

Zowel de chauffeur als alle biggen zijn uiteindelijk met de schrik vrijgekomen zo verklaart een medewerker van het transportbedrijf. De jonge biggen zijn in een andere vrachtwagen overgeladen en overgebracht naar de ontvanger. De politie vermoed dat de chauffeur, die ter plaatse niet bekend was, even is afgeleid waardoor hij de nodige hoogteborden heeft gemist.

 

Het ingezette zware bergingsvoertuig uit Hoevelaken had de nodige moeite om de vrachtwagen los te krijgen. De aanwezige weginspecteur van Rijkswaterstaat schat de totale schade aan het viaduct op enkele duizenden euro's. Medewerkers van de gemeente Barneveld hebben het wegdek gereinigd. De politie had de Kallenbroekerweg vanaf de Otelaarseweg afgesloten

Locatie
Reacties
Chauffeur zegt: spacer
Leer je eigen voertuig kennen! Die slechte smoezen als, ik was ff afgeleid geloof je toch zelf niet? Ik heb ook wel eens een collega gehad die z'n auto kort reed op een viaduct. Dan ben je dus niet met je werk bezig. Een chauffeur moet altijd 100% gefocussed zijn. En helemaal als ie onder een viaduct doorrijdt!
26-12-11 12:42
Score: 0
willem zegt: spacer
En zo is het chauffeur, helaas zijn er tegenwoordig teveel chauffeurs die niet met hun werk bezig zijn.
26-12-11 14:36
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie