Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:49:56 P Bgm-03 Br Woning (zolder) Vellerselaan Barneveld 071081 Prio Eenheid | Brandweer GelderlandMidden (Onbekende code)
zondag 20 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

VRIJDAG 25|09

Kind ernstig gewond bij ongeval in Renswoude

Vanwege de ernst van de verwondingen van het kind werd het traumateam ingevlogen met de traumahelikopter

RENSWOUDE - Bij een aanrijding in Renswoude is vrijdagmiddag rond 17:30 uur een kind ernstig gewond geraakt. Het kind zat voorop de fiets bij de moeder die stond te wachten om het zebrapad over te steken op de Dorpsstraat. Een automobilist stond ook te wachten om het tweetal voor te laten. Een bromfietser merkte de stilstaande auto te laat op, botste achterop de auto en de bromfiets schepte de moeder met het kind.

Vanwege de ernst van de verwondingen van het kind werd het traumateam ingevlogen met de traumahelikopter. De moeder, de automobilist en de bromfietser raakte allen niet gewond. Het kind is na onderzoek van de trauma-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bromfiets is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Publiek kwam massaal op de traumahelikopter af die geland was op het grasveld bij de Emté supermarkt. Het verkeer liep flinke hinder op door het ongeval.

Locatie

Ook interessant

Headlines