Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:12:32 Bgm-02 Br Bijgebouw Kerkweg Kootwijkerbroek 071641 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep spoed Kootwijkerbroek Brandweer...
donderdag 22 oktober 2020

ZATERDAG 03|06

Motorrijder ernstig gewond bij aanrijding met tractor

De verwondingen waren zo ernstig dat een Mobiel Medisch Team (MMT) werd ingevlogen per traumahelikopter

BARNEVELD - Een motorrijder is zaterdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een tractor met aanhangwagen. De aanrijding gebeurde rond het middaguur op de Valkseweg in Barneveld.

 

Het ongeval gebeurde toen de motorrijder komend uit de richting Barneveld en rij stilstaande auto's achter een tractor met aanhanger inhaalde. Toen de motorrijder ter hoogte van de tractor was draaide deze naar links de inrit van een boerderij in. Hierop heeft de motorrijder nog geprobeerd te remmen. Door het harde remmen is hij ten val gekomen en vervolgens tegen de tractor geklapt.

 

De man is ter plaatse behandeld door het personeel van de opgeroepen ambulances en van de traumahelikopter. Hierna is de man met spoed naar het UMC in Utrecht vervoerd.

De VOA (Verkeersongevallen Analyse) heeft ter plaatse onderzoek gedaan. De motor is in beslag genomen voor onderzoek en door een berger opgehaald.

Locatie
Video's

Ook interessant

Headlines