Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:02:36 Stroeerschoolweg Stroe 6654 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 23 januari 2019

ZATERDAG 16|09

Opening Kickboksen Kootwijkerbroek 'Narong Gym'

De focus van kickboksen Kootwijkerbroek zal met name liggen op, jeugd, beginners, recreanten en wedstrijdvechters

KOOTWIJKERBROEK - Op dinsdag 3 oktober 2017 opent Kickboksen 'Narong Gym' bij trainingcentrum Topfit Kootwijkerbroek. De opening betekent feest en feest betekent gratis deelname voor zowel jeugd als gevorderden en andere geïnteresseerden.

 

De opening is ontstaan omdat Kickboksen Kootwijkerbroek een nieuwe trainer heeft. De nieuwe trainer is Leroy van Wermeskerken. Leroy is een ervaren kickbokser en ook ervaren in setia hati pencak silat en shaolin kungfu. Hij is momenteel ook personal trainer bij Rocky Fit Apeldoorn beast of the east. De nieuwe trainer komt ook met een nieuwe naam voor het onderdeel kickboksen namelijk 'Narong Gym'. De focus van kickboksen Kootwijkerbroek zal met name liggen op, jeugd, beginners, recreanten en wedstrijdvechters. Naast het moderne kickboksen worden er ook elementen van het traditionelere Muay Thai getraind zoals ellebogen, Thaise clinch en wat muay boran aspecten.

 

Iedereen is van harte welkom op 3 oktober 2017 vanaf 19:00 tot 21:30 is de open dag. Loop gerust binnen en maak kennis met de nieuwe trainer en natuurlijk Narong Gym Kootwijkerbroek. Het adres is: De Standerd 5a, 3774 SC te Kootwijkerbroek

Auteur: Rob Temmink
Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines