Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:02:36 Stroeerschoolweg Stroe 6654 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 23 januari 2019

DINSDAG 17|10

Orgelconcert Herman van Vliet in Sionskerk Terschuur

Het concert bevat een zeer gevarieerd en boeiend programma met composities van J.S. Bach, Händel, Widor (Toccata 5e symphonie!), Tours, Maily, Merkel, Brosig, Jan Zwart en de concertgever zelf

TERSCHUUR - Op zaterdag 21 oktober is er weer een orgelconcert in de serie ‘muzikaal en gastvrij!’ 2017 van de Sionskerk in Terschuur. Dit laatste concert van 2017 zal worden verzorgd door de internationaal bekende organist Herman van Vliet uit Amersfoort.

 

Het concert bevat een zeer gevarieerd en boeiend programma met composities van J.S. Bach, Händel, Widor (Toccata 5e symphonie!), Tours, Maily, Merkel, Brosig, Jan Zwart en de concertgever zelf. Het concert wordt afgesloten met de fantasie van het Lutherlied (J. Zwart) met samenzang, passend in dit Reformatieherdenkingsjaar en zo kort voor Hervormingsdag. Na afloop van het concert is er gratis koffie, thee en frisdrank en gelegenheid om elkaar te ontmoeten of na te praten met de concertgever. De aanvangstijd van het concert is om 20.00 uur en het adres is Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Voor meer informatie over het orgel: www.hhgzwartebroek-terschuur.nl. en over de concertgever op www.hermanvanvliet.com. Volg ons ook op facebook (concerten Sionskerk Terschuur).

 

Hopelijk tot ziens!

Het concertcomité

Auteur: Henk Nap
Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines