Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:10:38 Camping 't Beloofde Land Bosweg 3781NG Voorthuizen 63663 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-112

Ambulance 07-112

vrijdag 23 augustus 2019

DONDERDAG 30|11

Meld vreugdevuur of carbidschieten op tijd aan bij de gemeente!

Bij constatering van niet geregistreerde vreugdevuren en brandjes wordt proces-verbaal opgemaakt en zal schadeverhaal plaatsvinden bij vernieling van gemeentelijke eigendommen

BARNEVELD - Ook dit jaar willen we weer werken aan een rustige en veilige jaarwisseling. Eén van de feestelijkheden tijdens de jaarwisseling betreft vreugdevuren.

 

Regionaal is de afspraak gemaakt dat vreugdevuren en brandjes niet zijn toegestaan en worden geblust, tenzij er een gedoogbeschikking met daarin voorschriften is verleend waarin een locatie is aangewezen. Dit kan uitsluitend voor oudejaarsdag worden verleend. Wilt u dit jaar een vreugdevuur organiseren, meldt dit dan vóór 18 december 2017 aan bij dhr. J. Vermaas, Omgevingsdienst De Vallei tel. 14 0342. Een milieuambtenaar zal namens de gemeente vervolgens alle georganiseerde vreugdevuren in beeld brengen en in goed overleg met de organisatoren en de brandweer vooraf duidelijke afspraken maken en deze controleren. Er zal dit jaar extra gelet worden op niet geregistreerde vreugdevuren en brandjes. Bij constatering van niet geregistreerde vreugdevuren en brandjes wordt proces-verbaal opgemaakt en zal schadeverhaal plaatsvinden bij vernieling van gemeentelijke eigendommen.


Carbidschieten
De gemeente Barneveld staat het schieten van carbid in het buitengebied uitsluitend op oudejaarsdag toe als er een ontheffing is aangevraagd. In de ontheffing staan voorschriften waaraan men zich moet houden en een locatie is aangewezen. Een ontheffing kunt u vóór 18 december 2017 aanvragen bij dhr. J. Harthoorn van de gemeente Barneveld, tel. 14 0342 (netnummer niet nodig.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines