Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:22:29 Schimmelpennincklaan Barneveld 3771JE 4435 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

woensdag 16 januari 2019

MAANDAG 18|12

Knusse wintermarkt Nieuw Avondrust levert € 800,- op

In de gezellige kraampjes - binnen en buiten - kon men terecht voor handgemaakte mutsen, kerstkaarten, sfeervolle kerstartikelen, geborduurde handdoeken, tassen, sieraden, boeken en nog veel meer

VOORTHUIZEN - Afgelopen zaterdag heeft woonzorgcentrum Nieuw Avondrust een knusse, goedbezochte wintermarkt georganiseerd.

 

"Van geld vanuit het landelijke project 'Waardigheid en Trots' hebben wij een speciale verwenochtend voor onze bewoners en andere geïnteresseerden op touw gezet. We hebben hierbij gekozen voor een gezellige wintermarkt. We vinden één-op-één contact heel belangrijk, dus onze bewoners zijn persoonlijk met een begeleider langs de kraampjes gereden om rond te kijken, kerstartikelen te kopen of lekkere dingen te proeven. We willen ze het gevoel van vroeger laten herbeleven", legt Edith Waaijenberg, vrijwilligerscoördinator zorggroep ENA uit. De markt heeft maar liefst €800,- opgeleverd. Wat er precies van wordt gedaan, is nog niet bekend, maar het bedrag komt in ieder geval ten goede aan de bewoners.

 

In de gezellige kraampjes - binnen en buiten - kon men terecht voor handgemaakte mutsen, kerstkaarten, sfeervolle kerstartikelen, geborduurde handdoeken, tassen, sieraden, boeken en nog veel meer. Verder was er genoeg lekkers te verkrijgen: van warme chocolademelk, erwtensoep en Apfelstrudel met vanillesaus tot oliebollen, zelfgemaakte jam en advocaat. Tot slot, kon de actieveling ook nog spijkerslaan of balgooien.

 

Samenwerking
Diverse goede doelen organisaties waren aanwezig, zoals Vluchtelingenwerk en de Wereldwinkel. De wintermarkt is verder gesponsord door: Fortune Coffee, Verhuurstad Ede, de Ganzenbeek, Jumbo Voorthuizen, Coop Zwartebroek, Waaijenberg timmerwerk en Van de Pol Kootwijkerbroek. Tot slot, zonder de inzet van 50 betrokken vrijwilligers was deze wintermarkt niet mogelijk geweest.

 

Zorggroep ENA bestaat uit de woonzorgcentra Nieuw Avondrust (Voorthuizen), Ruimzicht (Barneveld) en Het Huis in de Wei (Scherpenzeel). De bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers staan samen midden in het leven. De betrokken medewerkers zorgen voor een veilige en beschermende omgeving. Een plek om fijn te wonen én te werken. Het gevoel van samen...

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines