Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:48:36 Incident Plantagelaan N802 - Scherpenzeelseweg Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
zaterdag 20 juli 2019

DONDERDAG 18|01

Veel overlast door zware storm in de regio

De storm veroorzaakt veel problemen in Gelderland

REGIO - De storm veroorzaakt veel problemen in Gelderland. Op de snelwegen is het een chaos door omgewaaide vrachtwagens. De NS heeft al het treinverkeer stilgelegd. Op veel plaatsen zijn bomen omgewaaid. Inmiddels heeft het KNMI code rood ingetrokken, voorlopig geldt code geel.

 

Op de A30 tussen Barneveld en Lunteren waaide om 09:30 uur een boom om en kwam op de rijbaan terecht. De brandweer sloot de rechterrijbaan af om veilig te kunnen werken. Hierdoor ontstond een forse file.

 

De boom is in stukken gezaagd en in de berm gelegd zodat deze geen gevaar meer vormt voor het verkeer. Om 11:00 uur kwam een boom op twee auto's terecht op de parkeerplaats van het Oosterbos aan de Mr. Troelstralaan. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de boom weg te halen. De auto's raakten flink beschadigd. Omstreeks 11:30 uur raakte een bestelwagen van de A30 net voor de afrit Harselaar. Niemand raakte gewond. De berger is geruime tijd bezig geweest om de bestelwagen weer rechtop te zetten. Tijdens het ongeval kon het verkeer alleen via de vluchtstrook passeren, dit leidde tot file op het knooppunt Voorthuizen. Omstreeks 13:00 uur kwam ook de melding binnen dat er een boom op de bovenleiding las op de Brunesengweg in Terschuur. De brandweer was ter plaatse met een TS en een HV en was ook hier geruime tijd bezig om de boom van de bovenleiding af te halen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines