Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:21:09 Wethouder Rebellaan Barneveld 3771KA 13968 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

zondag 17 februari 2019

ZONDAG 11|02

Twee keer volledig Climax-podium bij Februariloop

Maar liefst 150 kinderen streden om de winst bij de kidsrun over 950 meter

BENNEKOM - Zaterdag 10 februari vond in de prachtige bossen van Bennekom weer de Februariloop plaats. Op de twee jeugdlopen werd het podium bij de meisjes compleet bezet door Climax-atleten. Céline van Heerikhuize won de wedstrijd voor meisjes t/m 15 jaar en Eline Gerritsen de kidsrun voor meisjes tot 12 jaar. Ze liepen bovendien allebei een nieuw parcoursrecord.

 

De organisatie was in handen van CBFB, Comité ter Bevordering van Fietstochten en Boslopen. Zij konden zich verheugen op een groot aantal deelnemers. De Edese burgemeester René Verhulst - tevens Climax-lid - loste het startschot bij de jeugdlopen en nam vervolgens zelf deel aan de 5 km. De prijzen werden uitgereikt door de Edese Heidehoogheden.

 

Maar liefst 150 kinderen streden om de winst bij de kidsrun over 950 meter. Het podium bij de meisjes toonde een 'clean sweep' voor Climax. Eline Gerritsen won voor Sofie Verhoeven en Nienke van der Veer. Giel van As was met een vierde plaats de snelste Climax atleet bij de jongens.

 

Ook op de 2 km loop voor jeugd t/m 15 jaar was het meisjespodium compleet oranje gekleurd. Céline van Heerikhuize won overtuigend in een nieuw parcoursrecord, voor Evelyn Navarro en Iris Koevoets. Bij de jongens werd Ruben Schussler knap derde.

 

Arris van Deelen en Joost de Kleuver werden derde op resp. de 5 km en 10 km.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie