Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:13:23 Incident Apeldoornsestraat Voorthuizen Prio Eenheid | Politie Gelderland-Midden (Wildbeheer)
woensdag 19 december 2018

MAANDAG 09|04

“Ik doe toch niks fout?”

Advertorial

Terwijl Kees voor zijn werk naar een klant rijdt, wordt hij aangehouden door de politie. "Hoezo", denkt hij. "Ik rijd niet te hard, ik rijd niet door rood, wat doe ik fout?" De agent vraagt of hij even in de bus mag kijken. Tijdens de controle komt Kees erachter dat het niet om zijn gedrag gaat, maar om zijn lading. Kees vervoert gevaarlijke stoffen, maar heeft niet de benodigde, verplichte veiligheidsmaatregelen genomen. Eigenlijk mag Kees blij zijn met een bekeuring, een ongeluk had veel ernstigere gevolgen kunnen hebben.


FIRE PREVENT kan u helpen situaties als die van Kees te voorkomen. Vervoer van gevaarlijke stoffen moet aan allerlei voorschriften en wet/regelgeving voldoen. Hiervoor is de Europese regelgeving ADR beschikbaar. Bedrijven die gevaarlijke stoffen (laten) vervoeren moeten beschikken over een veiligheidsadviseur of maken gebruik van de diensten van een externe veiligheidsadviseur. FIRE PREVENT heeft een eigen veiligheidsadviseur in huis en adviseert met betrekking tot diverse gevarenklassen, soort verpakkingen, etiketteringen, vervoermiddel, laden en lossen, uitrustingen, documenten, wet- en regelgeving en uitrusting. De veiligheidsadviseur van FIRE PREVENT kan u adviseren welke regels er zijn, welke maatregelen u moet of kunt nemen en levert beschermingsmiddelen en uitrustingen.


Bovendien levert FIRE PREVENT ADR koffers en losse materialen voor transport klassen 1 t/m 6, 8, 9 en klasse 7 (radioactieve stoffen) conform de nieuwste regelgeving en tegen scherpe prijzen. Uiteraard horen daar ook bij de blussers en verbandkoffers die nodig zijn binnen de regelgeving van ADR.


Overigens levert en onderhoud FIRE PREVENT alle persoonlijke beschermingsmiddelen en andere veiligheidsmiddelen zoals: blusmiddelen, verbandmiddelen en AED's. Ook voor trainingen en advies kunt u bij ons terecht. Wij staan graag voor u klaar voor alle zaken rondom (brand)veiligheid.

 

Fire Prevent
Tel. 0342 - 418 249
info@fireprevent.nl
www.fireprevent.nl

Foto's
1/1