Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:26:17 Bgm-02 (middel Br) Br Industrie Struik Foods Voorthuizen Voorthuizerweg Nijkerk... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Brandweer Gelderland-Midden (OvD...
zondag 23 februari 2020

WOENSDAG 04|07

Eindfase wegwerkzaamheden Baron van Nagellstraat

Omleidingsroutes voor auto’s

BARNEVELD - Tot 21 juli zijn er nog wegwerkzaamheden bij de Baron van Nagellstraat. Het gaat om het deel tussen de A1 en de kruising met de Harselaarseweg en de Energieweg. De komende weken is één rijbaan per rijrichting beschikbaar.

 

Maak gebruik van de omleidingsroutes

Het advies is om de komende weken de Baron van Nagellstraat te mijden. Moet u op het bedrijventerrein Harselaar zijn?

  • Maak voor Harselaar-West gebruik van de Nijkerkerweg en (vanaf woensdag 11 juli).
  • Maak voor Harselaar-Oost gebruik van de Mercuriusweg.


Fietsers kunnen de komende weken wel gebruik maken van het fietspad langs de Baron van Nagellstraat (en de omleiding via de Energieweg / Gildeweg naar de tijdelijke fietsovergang).

 

Planning werkzaamheden

Weekendafsluiting 1: vrijdag 13 juli 20.00 uur - zaterdag 14 juli 23.59 uur

De op- en afrit A1 bij Voorthuizen/Harselaar is afgesloten. Autoverkeer vanuit de richting Amersfoort wordt omgeleid via de afrit Stroe. Autoverkeer vanuit de richting Apeldoorn wordt omgeleid via de A30.

 

Afsluiting Baron van Nagellstraat: zaterdag 14 juli 23.00 - vrijdag 20 juli 20.00 uur

De Baron van Nagellstraat tussen de zuidelijke afrit van de A1 en de Energieweg is – in verband met asfalteringswerkzaamheden – de gehele week afgesloten. De op- en afritten Voorthuizen/Harselaar zijn wel open. U moet gebruik maken van de omleidingsroutes A1/A30, Nijkerkerweg of Mercuriusweg.

 

Weekendafsluiting 2: vrijdag 20 juli 20.00 uur - zaterdag21 juli 23.59 uur

De op- en afrit A1 bij Voorthuizen/Harselaar is afgesloten. Autoverkeer wordt omgeleid via de op- en afrit bij Stroe en de aansluiting bij de A30.

 

Headlines