Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:02:36 Stroeerschoolweg Stroe 6654 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 23 januari 2019

ZONDAG 15|07

EHBO Bike-Team Voorthuizen

Met ieder 3 tassen aan en op de fiets, hebben de leden van het EHBO Voorthuizen Bike-Team een complete uitrusting bij zich

VOORTHUIZEN - De inzet van het dynamische en flexibele EHBO Bike-Team tijdens Voorthuizen Loopt is vol enthousiasme ontvangen.

 

Reacties van de toeschouwers zijn vol lof, enkele opmerkingen waren: -Waarom elektrische fietsen? Zo zijn de EHBO-ers niet alleen sneller maar vooral ook fitter als ze bij het slachtoffer komen. O, daar is slim over nagedacht -Nette en professionele uitstraling, belangrijk ze zijn goed zichtbaar en herkenbaar. Dit bleek ook toen een van de EHBO Bikers snel even wat moest gaan halen er automobilisten voor hem stopten zodat hij makkelijk kon oversteken.

 

Met ieder 3 tassen aan en op de fiets, hebben de leden van het EHBO Voorthuizen Bike-Team een complete uitrusting bij zich; van pleisters en verbanden tot coolpacks en zelfs een AED. Deze geslaagde dag is mede te danken door sponsoring van Leijenhorst2Wielers en om wel op alle EHBO posten een AED beschikbaar te hebben werd er door EHBO vereniging Garderen voor deze dag een extra AED beschikbaar gesteld. Wat EHBO vereniging Voorthuizen betreft zal het Bike-Team nog vele malen worden ingezet in de toekomst!

Auteur: EHBO Voorthuizen
Reacties
Linda van de Glind zegt: spacer
Het was een super dag! Alle EHBO-ers en Bike-Team leden bedankt voor jullie vrijwillige inzet!
16-07-18 09:09
Score: 6
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines