Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:23:43 Verkeersstremming A1 Re,7 Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 13 juli 2020

DONDERDAG 16|08

Politie en familie maken zich zorgen over vermiste Kim

Dit bericht graag delen!

BARNEVELD - Kim is 43 jaar en gebonden aan een lig/rolstoel. Zij is vanmorgen vertrokken vanuit een verpleeghuis aan de Kweekweg in Barneveld. Kim is doof.

 

Dit bericht heeft u mogelijk middels burgernet voorbij zien komen. Mocht u haar zien belt u dan 112. Wij willen haar samen met jullie zo snel mogelijk te vinden en zorgen bij familie weg te nemen.

 

Update

Naar aanleiding van onze oproep zijn veel reacties binnengekomen, waaruit bleek dat er nog 2 vrouwen in een rolstoel in de omgeving reden. Eentje hiervan had een brandweer onderstel en de andere 2 honden. Deze vrouwen betroffen beiden niet de vermiste vrouw en hierover hoeft u dus niet meer te bellen.


De laatste informatie is dat de vrouw vermoedelijk een taxi heeft genomen. Onbekend waar naartoe. De politie kan op dit moment ontkennen nog bevestigen dat zij met een taxi is vertrokken en zijn druk bezig dit uit te zoeken.


Mocht u concrete informatie hebben over haar huidige verblijfsplaats dan hoort de politie dit graag. Belt u alstublieft om deze informatie door te geven via 0900-8844. De reacties via Facebook en op deze website is door de drukte niet goed te monitoren en het zou zonde zijn als belangrijke informatie verloren gaat.

 

Vrijdag

Vrijdagmorgen 17 augustus is de vermiste vrouw in goede gezondheid aangetroffen in Arnhem.

 

Wij willen iedereen die zich heeft ingezet voor het terugvinden van de vrouw ontzettend bedanken namens de familie en politie!

 

Om de familie de kans te geven om in rust bij te komen van alle hectiek, vragen wij uw begrip voor het feit dat wij geen verdere mededelingen meer doen.

Reacties
Elles Keeman zegt: spacer
Vanmiddag rond 14.15 uur reed ik door Barneveld en zag iets voorbij het kasteel/evenement op het fietspad wel een soort lig/rolbed met iemand erin, ik meen met een klein gezelschap erbij. Ik reed in de auto dus zag het niet heel goed, heb niet op gezichten gelet. Het leek een soort rijdend bed, met witte lakens.
Denk niet dat u hier iets aan heeft, er zullen veel meer mensen dit gezien hebben, het was langs de doorgaande weg naar Wekerom.
16-08-18 17:53
Score: 13
Willine brouwer zegt: spacer
Klopt heb ik ook gezien diegene was op de markt
16-08-18 19:14
Score: 10
Andre zegt: spacer
Heb ik ook gezien maar leek meer op een brandweer bed
16-08-18 20:33
Score: 5
Kees Fokker zegt: spacer
ik heb ook iemand in een ligbed op de markt gezien. ik weet niet of zei het is. de persoon die ik gezien heb had volgens mij 2 hondjes bij zich. en het was best groot bed voor ligstoel
16-08-18 22:18
Score: 1
Mieke Lijbers zegt: spacer
Vanmorgen rond het middaguur heb ik een dame in een rolstoel (dacht daarom direct dat het een bewoonster van de Kweekweg was) een sigaretje zien opsteken samen met een meneer op het bankje schuin rechts tegenover de ingang van de Kweekweg. Wellicht weten zij meer of hebben zij meer gezien?
16-08-18 22:54
Score: 0
m a van kooten zegt: spacer
Als deze mevr met een taxi is vertrokken moet dat een rolstoelbus geweest zijn. uit deze regio rijdt de firma gomes/noot alle taxi ritten weg. het kan ook een zorg taxi geweest zijn, misschien slim om de taxi bedrijven na vraag te doen. Maar misschien is dat al gedaan maar deze mevr kan niet met een gewone taxi.
Munickhof en van driel taxi valleitaxi kan ook.
16-08-18 23:05
Score: 1
m zegt: spacer
Bericht KeesFokker, die mevr met die hondjes die ken ik die is het niet geweest.

De gracht langs de weg en bankje , zal niet de eerste keer zijn dat iemand daar in terecht komt
17-08-18 00:07
Score: -2
Reactie van R heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -5
Eddy Boevink zegt: spacer
Een politiebericht heeft aangegeven dat Kim in goede gezondheid in Arnhem is aangetroffen en nu bij de familie is.
17-08-18 11:17
Score: 10
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines