Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:50:03 Hensjesweg 3772AZ Barneveld 26186 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-119

Ambulance 07-119

donderdag 27 februari 2020

VRIJDAG 24|08

Vandalen vernielen kabouterbos in Voorthuizen [video]

Heeft u informatie over deze totaal nutteloze actie?

VOORTHUIZEN - In de ochtend van donderdag 23 augustus ontdekte vrijwilligers van het kabouterbos in het Wilbrinkbos in Voorthuizen dat onverlaten het kabouterbos vernield hebben.


De wijkagent in Voorthuizen snapt werkelijk waar niet, wat de lol daarvan is geweest. Hebben de kabouters je misschien iets aangedaan? Hebben de kindjes die iedere keer weer genieten van hun bezoek aan het kabouterbos je iets aangedaan? Of misschien de vrijwilligers die hun hart en ziel in het bos hebben gestopt?

 

"Ik begrijp niet dat je je woede botvierde op deze onschuldige kabouters. Kom met je probleem, vertel het mij en misschien kan ik je helpen." schrijft de wijkagent op Facebook.


Bij deze direct een kabouter oproep. Mocht u nog een eenzame kabouter overhebben, een eenzame kabouter die graag gezelschap wil, er zijn plekjes beschikbaar in het mooiste en leukste kabouterbos van Voorthuizen. Laat het de wijkagent weten en hij zal het bespreken met de overgebleven kabouters.


Als laatste ook een getuigenoproep. Heeft u informatie over deze totaal nutteloze actie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Reactie van KWerkeloos heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -8
Wout zegt: spacer
Vandalen met het IQ ter grote van een insect - hopelijk worden ze gevonden - kunnen we ze in gips gieten en beschilderen tbv. een tentoonstelling in het Kabouterbos.
24-08-18 13:07
Score: 15
Rosina Okhuijzen zegt: spacer
Heb een heleboel kabouters voor jullie. Moeten het huis van mijn ouders leeghalen. INTERESSE? Mail even terug. Mvg. Rosina Okhuijzen
24-08-18 14:11
Score: 17
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 

Headlines