Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:23:43 Verkeersstremming A1 Re,7 Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 13 juli 2020

VRIJDAG 05|10

Cursus Reanimatie en AED in Voorthuizen

Op zaterdag 17 november aanstaande zal er bij voldoende deelnemers een cursus reanimatie en AED worden gegeven in het Trefpunt te Voorthuizen

VOORTHUIZEN - Wist U dat in Noorwegen 95% van de bevolking een EHBO diploma heeft en in Duitsland en Oostenrijk 80%? Nederland loopt in heel veel altijd voorop, maar als het om hulpverlening gaat, blijven we ver achter.....slechts 3% van de bevolking heeft een EHBO diploma! 

 

Je moet er toch niet aan denken dat je partner of je kinderen iets overkomt en dat je dan niet weet hoe je moet handelen. Voor veel mensen geldt dat ze "nog wel een keer een EHBO opleiding willen gaan doen". Alleen komt het er dan meestal niet van. Wat iedere Nederlander in elk geval zou moeten kunnen is reanimeren, want dan maakt elke seconde meer de kans op overleven heel veel kleiner. 

 

Op zaterdag 17 november aanstaande zal er bij voldoende deelnemers een cursus reanimatie en AED worden gegeven in het Trefpunt te Voorthuizen (van 13.00 tot 17.00 uur). In 1 middag leer je onder leiding van een zeer ervaren instructeur: * hoe je iemand van buik naar rug draait * hoe je een ademhaling controleert * wat een normale ademhaling is * hoe je iemand stabiel legt * hoe je moet reanimeren * hoe je een AED gebruikt Na afloop ontvang je (bij goed gevolg) een certificaat. 

 

Voor slechts € 45,00 per persoon kun je helpen de overlevingskansen van de mensen die je dierbaar zijn te vergroten. Bovendien wordt door veel verzekeraars de cursus geheel of gedeeltelijk vergoed. Hierna kun je voor € 17,50 per jaar een herhalingsavond reanimatie/AED volgen.

 

Meld je nu aan: [email protected]

Auteur: EHBO Voorthuizen
Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines