Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:42:31 Aanrijding Met Letsel Klaverweide Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
dinsdag 19 november 2019

ZATERDAG 06|10

Stomdronken jongeman schopt afsluitdop van urinoir op het Museumplein in Ede

Door zijn gedrag hebben de agenten besloten om behalve een bekeuring voor baldadigheid, hem ook een bekeuring te geven voor het lopen over het spoor en openbaar dronkenschap

EDE - Tijdens de horecadienst op het Museumplein, vorige week zaterdag hoorden agenten tegen sluitingstijd een harde knal, gevolgd door een hard gelach van een aantal jongeren. Op dat moment zagen zij dat er iemand tegen het urinoir had getrapt waardoor de afsluitdop eraf lag. Hierdoor liep alle verzamelde urine van die avond over de stoep. Deze urine verdwijnt niet direct in het riool waardoor er een enorme stank overlast kan ontstaan.

 

Omdat de politie tijdens horeca diensten nauw samenwerkt met Toezicht en Handhaving van de gemeente Ede, konden zij via de camera's al snel een verdachte staande houden. Het bleek te gaan om één van de jongens die eerder hard aan het lachen was. Hierop hebben zij hem naar zijn identiteitsdocument gevraagd. De jongen bleek "ladder zat" te zijn en nauwelijks op zijn benen te kunnen staan.

 

Agenten hebben hem op dat moment een bekeuring aangezegd voor baldadigheid. Vervolgens leek het de jongen slim om tijdens het gesprek in dronken toestand weg te rennen. De jongen was even vergeten (vermoedelijk door zijn overmatig drankgebruik) dat de agenten zijn ID bewijs in ons bezit hadden. De jongen rende van ons weg door over het spoor te lopen. Dit is natuurlijk helemaal niet slim en erg gevaarlijk.

 

Door zijn gedrag hebben de agenten besloten om behalve een bekeuring voor baldadigheid, hem ook een bekeuring te geven voor het lopen over het spoor en openbaar dronkenschap. Zij hebben zijn ID bewijs nog in ons bezit. Wanneer de jongen zijn ID op komt halen, kan hij rekenen op een goed gesprek. Tevens wordt er gekeken of de verdachte in aanmerking komt voor een plein verbod.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie