Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:02:36 Stroeerschoolweg Stroe 6654 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 23 januari 2019

WOENSDAG 10|10

Snorfietser gaat ervandoor bij rollenbank controle in Apeldoorn

Na een korte achtervolging kon deze persoon toch gestopt worden

APELDOORN - Ttijdens een rollenbankcontrole op dinsdag 9 ktober in Apeldoorn zag een motoragent een snorfiets met vrij hoge snelheid over het fietspad rijden. Na het geven van een stopteken besloot de bestuurder toch een andere betekenis aan het bord: 'Stop Politie' te geven. De bestuurder ging er vandoor en probeerde van onze motorrijder af te komen. Na een korte achtervolging kon deze persoon toch gestopt worden.... Reden dat deze persoon er vandoor ging... niet in het bezit van een rijbewijs.


Agenten hebben de snorfiets getest op de rollenbank en met als resultaat een constructiesnelheid van 57 km p/u waar 25 km p/u is toegestaan.


Als klap op de vuurpijl ontstond bij nader onderzoek van de snorfiets ook twijfel over de identiteit van het voertuig. Het contactslot en stuurslot waren verbroken en de bestuurder kon niet duidelijk maken van wie de snorfiets was...Alleen stond het voertuig (nog) niet als gestolen geregistreerd.


Om goed uit te kunnen zoeken van wie de snorfiets nu precies is en/of er misschien sprake is van diefstal hebben wij het voertuig in beslag genomen. Later zal worden uitgezocht of het voertuig van diefstal afkomstig is.


De bestuurder is gehoord voor een mogelijke heling of diefstal en heeft processen verbaal gekregen voor het rijden zonder rijbewijs, overschrijden maximale constructie snelheid en het negeren van een stopteken.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines