Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:23:43 Verkeersstremming A1 Re,7 Stroe Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 13 juli 2020

WOENSDAG 10|10

Jonge vrouw in de wijk Veller aangevallen door onbekende man

De vrouw wist zich door hevig te verzetten uiteindelijk te ontdoen van haar belager

BARNEVELD - Op dinsdagavond rond 22.00 uur is in de Barneveldse wijk Veller een jonge vrouw aangevallen door een nog onbekende man. De vrouw was op weg vanaf de Rijnlanderlaan naar Station Barneveld-Zuid en werd net op Minorcalaan door de man van achteren aangevallen. De vrouw wist zich door hevig te verzetten uiteindelijk te ontdoen van haar belager maar hield wel een stel open handen eraan over.

 

Bij de politie is melding gemaakt en ook is er een signalement bekend van de dader :
- Man
- Lengte 1.85/1.90 meter
- Kaal
- Fors gespierd
- Zwarte (donkerkleurige) softshell jas (heupmodel)
- Spijkerbroek denimkleur

 

Op de foto is de exacte locatie (rode ster) van de aanval te zien. Mocht iemand gisteravond iets gezien hebben van de aanval of camerabeelden hebben uit de buurt waarop iets te zien is, neem dan contact op met de politie Barneveld via 0900-8844 of mocht dat niet lukken met de coördinator van Veilig Veller : 06-13115522.

 

WhatsAppGroepen

Helaas waren de betrokkenen geen lid van één van de WhatsApp groepen van Veller waardoor er niet direct gealarmeerd kon worden naar andere bewoners en burgerwacht. (Nieuwe) bewoners die nog geen lid zijn van een WhatsAppgroep van Veller kunnen zich op elk moment aanmelden. Kijk voor meer informatie over de groepen en de wijze van aanmelden op www.veiligveller.nl

 

Zeker nu met de donkere avonden en nachten tijdens de winterperiode; zie je een verdachte situatie, bel 112 en meldt dit daarna direct in de WhatsAppgroep. Zeer belangrijk is om de verdachte situatie zo helder mogelijk te beschrijven en de exacte locatie te vermelden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines