Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:42:31 Aanrijding Met Letsel Klaverweide Barneveld Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
dinsdag 19 november 2019

DONDERDAG 11|10

Veiligheid centraal bij Wijkplatforms en Plaatselijk Belang Voorthuizen

Hoe veilig zijn de wijken? Wat gaat er goed? Wat kan beter?

VOORTHUIZEN - De Wijkplatforms Voorthuizen-Centrum, Voorthuizen-Oost (voorheen Hamburgerstraat e.o.) en Plaatselijk Belang Voorthuizen nodigen inwoners uit Voorthuizen van harte uit voor een informatiebijeenkomst over veiligheid. De avond wordt gehouden op dinsdag 23 oktober 2018 in Dorpshuis ’t Trefpunt. 

Burgemeester dr. J.W.A. van Dijk opent de avond en vervolgens wordt – aan de hand van de door de gemeente uitgevoerde Veiligheidsmonitor – met elkaar van gedachten gewisseld over de veiligheid in de verschillende wijken van Voorthuizen. Hoe veilig zijn de wijken? Wat gaat er goed? Wat kan beter? Wat doet de gemeente, de politie, maar wat kunnen inwoners ook zelf doen?

De bijeenkomst begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.45 bent u welkom voor een kopje koffie of thee. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een sapje.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie