Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:19:27 Verkeersstremming A1 Li,7 Voorthuizen Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
zaterdag 20 juli 2019

ZONDAG 14|10

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval in Putten

Ambulances uit harderwijk, Ermelo, Barneveld, Ede en Apeldoorn kwamen ter plaatse

PUTTEN - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Voorthuizerstraat zijn zondagmorgen rond 05.20 uur 7 inzittenden van een personenauto gewond geraakt, daarvan vijf ernstig. De auto kwam vanuit de richting Voorthuizen en reed tegen een boom. De hulpverleningsdiensten politie, ambulancedienst en brandweer rukten massaal uit en ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Alle 7 personen, vier vrouwen en drie mannen, zijn afkomstig uit Polen.

 

Ten minste één persoon bleek bekneld te zitten in het voertuig en is door brandweerlieden bevrijd. In totaal zaten er 7 personen in het voertuig die allen gewond zijn geraakt; vijf ernstig en twee lichtgewond. De slachtoffers zijn met ambulances naar verschillende ziekenhuizen overgebracht, waaronder in Utrecht en Ede. De provincie zorgde voor een afzetting en Verkeersongevallenanalyse (VOA) deed ter plaatse technisch sporenonderzoek; vervolgens is het voertuig inbeslaggenomen voor verder onderzoek. Ook zijn enkele getuigen gehoord.

 

De toedracht van het ongeval wordt nader onderzocht en bij de bestuurster is een bloedblok afgenomen voor onderzoek naar rijden onder invloed.

Video's
Reacties
EJ van Beek zegt: spacer
7 personen in een Audi A4.. Dan hebben er 2 in ieder geval zonder gordel gezeten en de vraag is waar ze dan hebben gezeten. Kan mij alleen de achterbak voorstellen.
15-10-18 13:39
Score: -1
Theo zegt: spacer
Waren er maar 6 zelf hulp verleend en hulpdiensten gebeld
15-10-18 22:37
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines