Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:02:36 Stroeerschoolweg Stroe 6654 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 23 januari 2019

DINSDAG 23|10

Kat op het dak laat brandweer Apeldoorn uitrukken

Toen de brandweer bij de kat aangekomen was besloot het dier zelfstandig van het dak te komen

APELDOORN - De brandwee van Apeldoorn is dinsdag 23 oktober uitgerukt voor een melding van een kat op het dak van een woning op de kruising van de Valeriuslaan en de Mendelssohnlaan. De brandweer is inmiddels met twee voertuigen ter plaatse.

 

De brandweer heeft met de hoogwerker proberen het dier van het dak geprobeerd te halen. Toen de brandweer bij de kat aangekomen was besloot het dier zelfstandig van het dak te komen.

Reacties
blindekattekop zegt: spacer
heeft dit met dierenvriend of vijand te maken ? in ieder geval niet met gezond verstand de hulpdiensten hebben dunkt mij belangrijker zaken te doen dan een kat vangen en daar over te berichten, je zie hier wel vaker van zulke onzinnige acties van bijvoorbeeld de brandweer die een kat van een dak of uit een boom wil halen o.i.d. en dat het beestje vervolgens zelf (zoals gewoon is voor een kat) weer van het dak of uit de boom springt en dan de belachelijke kosten die voor iets dergelijks gemaakt zijn voor dergelijke ONZINNIGE acties ! dit is abnormaal laten ze daar bij de hulpinstanties maar eens goed over nadenken met hun (als ze het hebben) met hun gezonde verstand
21-11-18 19:54
Score: 23
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines