Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:02:36 Stroeerschoolweg Stroe 6654 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

woensdag 23 januari 2019

MAANDAG 29|10

Getuigen gezocht van inbraak bij juwelier aan de Korenstraat

Toen agenten bij de juwelier aankwamen, was het duo al gevlucht richting de Asselsestraat

APELDOORN - Een luide knal afgelopen nacht aan de Korenstraat in Apeldoorn. Twee personen vernielden rond 3.20 uur bij een juwelier de glazen deur en het ijzeren rolhek om vervolgens met onbekende buit te vluchten. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen en camerabeelden.


Toen agenten bij de juwelier aankwamen, was het duo al gevlucht richting de Asselsestraat. Dat deden ze op een (motor)scooter met een groot windscherm. Ze waren donker gekleed en de bestuurder droeg een donkere helm. Onbekend is of de bijrijder ook een helm droeg.

 

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart naar deze inbraak. Er wordt onder meer sporenonderzoek en buurtonderzoek gedaan en ook worden camerabeelden geanalyseerd.

 

Maar de politie hoopt nog meer informatie te ontvangen die leidt naar de inbrekers. Heb je afgelopen nacht iets gehoord of gezien? Of woon je in de buurt van de Koren- of Asselsestraat en heb je camera's bij je woning? Misschien is daarop tussen 3.00 en 3.30 uur iets te zien dat met deze zaak te maken heeft. Houd daarbij wel rekening met de wintertijd die dit weekend is ingegaan, niet alle systemen passen dit automatisch aan. Heb je info of beelden? We komen graag met je in contact!

 

Tips doorgeven kan via 0900-8844 en 0800-7000 (anoniem).

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines