Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:53:27 Hessenweg 3771RB Barneveld 26700 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

vrijdag 28 februari 2020

VRIJDAG 30|11

Fietser aangereden op rotonde Plantagelaan in Barneveld

Een opgeroepen traumahelikopter kon worden gecanceld

BARNEVELD - Op de Plantagelaan in Barneveld is vrijdagmiddag omstreeks 14:30 uur een fietser gewond geraakt toen hij werd aangereden door een auto.

 

Het ongeval gebeurde op de rotonde van de Plantagelaan met de Churchillstraat. De auto kwam vanaf het centrum en heeft de fietser die vanaf de Churchillstraat kwam vermoedelijk over het hoofd gezien. De fietser raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter kon worden gecanceld.

Reacties
Henk zegt: spacer
Het word echt tijd voor een oplossing. Gisteren was t op dezelfde rotonde ook raak. Maar minder heftig dus daar hoor je niets van. Maar al deze oversteekplaatsen worden geplaagd door ongelukken. Die tussen coop en valkhof is nog erger. De autos racen om als eerst te mogen oversteken. De fietser die over het hoofd word gezien is dubbel de dupe.
Een oplossing is vlgs mij van die hinderlijke drempels waar je wel voor möét afremmen wil je de auto heel houden.
Daarbij alle bedrijfswagens uit de woonwijk weren. Als je ziet hoe sommige werkbusjes en taxibusje gas geven over de plaatselijke hofjes dan bid je maar dat er niks ernstigs gebeurd. Men heeft niet door wat die snelheid betekent op een woonerf.
Maar ja we mogen de ondernemers geen strobreed in de weg liggen, de economie boven alles!
30-11-18 23:55
Score: -1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 

Headlines