Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:35:20 Hackfortlaan Barneveld 3771XC 46791 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-108

Ambulance 07-108

maandag 17 juni 2019

WOENSDAG 09|01

Getoeter en gemopper vanwege afzetting bij ongeval in Arnhem

De hulpdiensten vragen u om begrip bij dit soort incidenten

ARNHEM - Afgelopen nacht hebben zich meerdere incidenten afgespeeld waarbij meerdere hulpdiensten zoals brandweer, ambulance en politie ter plaatse moesten komen. De incidenten vonden allemaal plaats op de openbare weg.

 

Vanwege deze incidenten is de politie diverse keren genoodzaakt geweest om de weg af te zetten zodat zij een veilige werkplek kunnen creeeren en om goed en snel hulp te kunnen bieden. Daarnaast zetten wij het incident af om eventuele sporen veilig te kunnen stellen die later noodzakelijk kunnen zijn voor het onderzoek.

 

De politie doet er altijd alles aan om de weg zo snel mogelijk vrij te maken. Desondanks kan het de ene keer iets langer duren dan een andere keer tot de weg weer vrij gegeven wordt. De politie begrijpt dat het vervelend is om hierop te moeten wachten of dat u een andere weg moet nemen en hierdoor om moet rijden.

 

Helaas waren er afgelopen nacht een heleboel mensen het hier niet mee eens waren. Dit resulteerde in getoeter, automobilisten die door onze afzetting heen reden, ons en ambulance personeel bijna over de tenen reden en een hoop gemopper.

 

De hulpdiensten vragen u om begrip bij dit soort incidenten. Stel dat het u overkomt dan zou u ook graag willen dat u goed wordt geholpen en het onderzoek nauwkeurig verloopt. Rij niet tussen pilonnen door, kruip niet onder een afzetlint door. Rij alstublieft zo langzaam mogelijk langs hulpverleners op die aan het werk zijn.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines