Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:19:27 Verkeersstremming A1 Li,7 Voorthuizen Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
zaterdag 20 juli 2019

DONDERDAG 24|01

Geparkeerde auto blokkeert brandweer de weg bij schoorsteenbrand in Barneveld

De schoorsteenbrand bleek gelukkig mee te vallen

BARNEVELD - De brandweer van Barneveld werd donderdagochtend gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Neerijnen.

 

Een hinderlijk geparkeerde auto maakte het heel lastig voor de brandweer om door te rijden. De hoogwerker van de brandweer heeft de andere ingang van de straat genomen.

 

De schoorsteenbrand bleek gelukkig mee te vallen. Een houtkachel veroorzaakte veel rook waarna een buurman de bewoner waarschuwde. De brandweer heeft door middel van de hoogwerker het schoorsteenkanaal geïnspecteerd. Hierna konden ze al snel weer retour naar de kazerne.

Video's
Reacties
Reactie van Michael evers heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -17
Gerjan Bakker zegt: spacer
Gelukkig viel het achteraf reuze mee voor deze bewoners.
De volgende keer is het wel ernstig en kan de brandweer niet snel op de plaats komen, waar zij tot actie kunnen overgaan.
Ik heb ook de BOA' s ook vaak gewezen op het hinderlijk parkeren van deze auto' s, mocht zich een keer een ernstige calamiteit voordoen en de hulpverleners kunnen niet snel ter plekke komen.
Maar zo lang er ook bewoners zijn, die de weinig beschikbare parkeerplaatsen gebruiken als een soort opslag (zie de auto op de foto onder het dekzeil op de parkeerplaats) blijft het een groot probleem.
Maar ja dat is een kwestie van mentaliteit en een stuk ongezond egoïsme!
24-01-19 19:42
Score: 5
Jan zegt: spacer
Zo lang mensen niet in staat zijn om iets verder te lopen voor hun auto, alsmede er geen bekeuringen worden uitgeschreven, vind men het kennelijk niet belangrijk dat de brandweer er goed door kan. Iedereen heeft een carport. Gebruik die dan ook voor de car?
27-01-19 10:18
Score: 2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines