Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:03:50 Aanrijding Met Letsel A1 Li,5 Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 20 mei 2019

MAANDAG 04|03

Nieuw in Barneveld; verhuur flexplekken

In het karakteristieke pand uit 1934 aan de Nairacstraat 11 verhuurt Annemarie ten Hoven op de eerste etage 7 werkplekken en op de zolder nog eens 6

BARNEVELD - Vanaf 13 maart a.s. kunnen alle ZZP’ers uit Barneveld en omgeving terecht bij KADE voor de huur van flexibele werkplekken in hartje centrum Barneveld.  

 

Annemarie ten Hoven is zelf ZZP’er (administratieve dienstverlening) en heeft veel klanten, die ook vaak eenpitters zijn. “Ik weet uit ervaring dat veel ZZP’ers niet altijd alleen willen werken, want het kan best eenzaam zijn. Bovendien worden zij thuis soms gemakkelijk afgeleid. KADE biedt niet alleen aanspraak. Je kunt hier óók sparren met andere freelancers of vakgenoten. Het mooiste is vooral om wat voor elkaar te kunnen beteken. Zeker als je in de opstartfase van je bedrijf zit, is het fijn om van elkaars kennis en netwerk gebruik te maken. Ik denk dan ook dat er behoefte is aan dit concept in de regio”, verklaart ze haar stap. Volgens Ten Hoven is ze hiermee de eerste in Barneveld. De naam KADE staat voor ‘Kantoren Delen’. Daarnaast is een kade een plek waar je tijdelijk aanlegt.    

      

In het karakteristieke pand uit 1934 aan de Nairacstraat 11 verhuurt Annemarie ten Hoven op de eerste etage 7 werkplekken en op de zolder nog eens 6. Op de eerste etage zijn verschillende, afgescheiden kamers waar kwalitatieve elektrisch verstelbare zit-/stabureaus staan. De zolder is één ruimte met verrijdbare werktafels, zodat deze compacte ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut. Klanten kunnen een vaste dag huren of eenmalig een dagdeel. Eén plek of meerdere plekken in een ruimte is ook mogelijk. Vanzelfsprekend kunnen de klanten van KADE hun eigen klanten ook ontvangen in één van de gehuurde plekken. Alles opties zijn bespreekbaar. De openingstijden zijn alle werkdagen van 8.30 -17.00uur (indien wenselijk met uitloop). Reserveren gebeurt online (www.kadebarneveld.nl) met vooraf een betalingsmogelijkheid.

 

Faciliteiten

Naast een snelle internetverbinding, goede bekabeling en een gezamenlijke printer is er gratis koffie/thee voor de huurders. De keuken beneden en de achtertuin mogen ook worden gebruikt. Het team van Wolfsgoed Makelaardij zit op de begane grond. Er zijn gratis parkeerplekken in de buurt (tegenover het pand is betaald). Op steenworp afstand zijn tal van horecafaciliteiten en station Barneveld Centrum ligt net achter het pand op 3 minuten lopen. 

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines