Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:45:51 Molenweg 3781VD Voorthuizen 63246 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

woensdag 27 mei 2020

DINSDAG 05|03

Sollicitatietips tijdens Walk&Talk in de bieb Barneveld

De gratis bijeenkomsten van Walk&Talk, ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd, vinden iedere tweede woensdag van de maand op dezelfde tijd, plaats in de Bibliotheek Barneveld en is voor iedereen toegankelijk

BARNEVELD - Werkzoekenden kunnen woensdag 13 maart gratis kennis en inspiratie opdoen om zichzelf te verbeteren in het schrijven van een sollicitatiebrief of om een sollicitatiegesprek nóg zelfverzekerder in te gaan. Tussen 9.30 en 11.30 uur zal Bart Goris van uitzendbureau Veluwe Personeel tijdens de Walk&Talk-bijeenkomst in de Bibliotheek Barneveld zijn ervaringen en tips delen met de deelnemers. Oók de koffie is gratis.

 

Walk&Talk iedere tweede woensdag van de maand
De gratis bijeenkomsten van Walk&Talk, ook wel dé koffiepauze voor werkzoekenden genoemd, vinden iedere tweede woensdag van de maand op dezelfde tijd, plaats in de Bibliotheek Barneveld en is voor iedereen toegankelijk. Het doel is om iedereen die een (andere) baan zoekt een kans te geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen zodat deze baan ook sneller binnen handbereik komt.


De bijeenkomsten hebben een informeel karakter en behandeld iedere keer een ander onderwerp. Onder het genot van een kopje koffie luistert men naar de wisselende inspirerende sprekers en na afloop kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines