Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:03:50 Aanrijding Met Letsel A1 Li,5 Terschuur Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
maandag 20 mei 2019

VRIJDAG 15|03

Inspiratieavond 'stralende vrouwen' voor en door vrouwen

Deze avond wordt georganiseerd voor en door vrouwen in het kader van de Boekenweek 2019 met het thema ‘De Moeder de Vrouw’

BARNEVELD - Dinsdag 26 maart a.s. staan de Barneveldse vrouwen in de schijnwerpers. Van 19.15 tot 22.30 uur kunnen zij zich laten inspireren en laten verwennen tijdens de Inspiratieavond en –markt ‘Stralende Vrouwen’ in de Bibliotheek Barneveld. Deze avond wordt georganiseerd voor en door vrouwen in het kader van de Boekenweek 2019 met het thema ‘De Moeder de Vrouw’. Het wordt een gezellige avond met muziek, hapjes en drankjes èn inspiratie. De eerste 40 vrouwen die een kaartje kopen, krijgen een gratis goodiebag.

 

Inspiratielezing door schrijfster Lisette van de Heg
De Barneveldse schrijfster Lisette van Heg zal deze avond vertellen over het omgooien van haar leven. Ze zegde een paar jaar geleden haar baan op en koos voor een leven als zelfstandige schrijver waardoor ze nog meer ging ‘stralen’. Een onderwerp waarmee ze ook andere vrouwen zal inspireren soms andere keuzes te maken die je gelukkig maken. Haar boeken zullen deze avond ook zeker niet onbesproken blijven.

Markt met inspiratie en vrouwenverwennerij
Behalve de lezing kun je op de ‘inspiratiemarkt’ als vrouw ook geïnspireerd raken en gaan ‘stralen’ door mode, voedingsadviezen, verzorgingsproducten, interieuradviezen, noem maar op. Een aantal Barneveldse ondernemers die in ieder geval deelnemen zijn De Jonge Woont (wonen & interieur), Fit Achter je bureau (o.a. voedingsadvies en stoelmassage) en Franchnails (wimperextensions en nagelstyliste). De komende dagen vind je op www.bibliotheekbarneveld.nl en op de Facebook-pagina van de Bibliotheek nog meer deelnemers aan de inspiratiemarkt.


Wil je als ondernemer ook deelnemen aan de markt omdat jij met jouw diensten of producten ook inspireert en bijdraagt aan stralende vrouwen? Neem dan contact op met Milou van Essen, (0342) 403 480 of via milou.vanessen@bibliotheekbarneveld.nl.

Gratis goodiebag voor eerste 40 kaarten
De toegangsprijs voor deze avond is € 7,50 p.p. voor leden en € 10,- voor niet-leden van de Bibliotheek Barneveld. Dit is inclusief hapjes en drankjes èn een leuke goodiebag met materialen van de deelnemende ondernemers (de eerste 40 vrouwen die kaartjes kopen). Koop dus zo snel mogelijk je kaart(en) via educatie@bibliotheekbarneveld.nl, via de servicebalie van de Bibliotheek of via (0342) 403 483.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines