Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:41:33 Zonnebloemstraat 3772GT Barneveld 7930 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-102

Ambulance 07-102

zaterdag 18 januari 2020

ZATERDAG 30|03

Voorjaarswandeling Landgoed Gerven

We gaan op zoek naar de zandbijtjes en we zullen aandacht schenken aan de voorjaarsbloeiers en de voorjaarsvogelzang

BARNEVELD / PUTTEN - Op zaterdagochtend 13 april organiseert IVN Barneveld een voorjaarswandeling naar Landgoed Gerven, gelegen tussen Voorthuizen en Putten.  

 

Landgoed Gerven is een prachtig stukje oud cultuur- en natuurlandschap in de Gelderse Vallei. De verschillende landschappelijke elementen wisselen elkaar op korte afstand af: oude boerderijen, kronkelige beekjes en weilanden met houtwallen eromheen. 

 

Wie weet schijnt er een voorjaarszonnetje en vliegen de eerste vlinders al rond. We gaan op zoek naar de zandbijtjes en we zullen aandacht schenken aan de voorjaarsbloeiers en de voorjaarsvogelzang.

Het advies is om waterdichte schoenen aan te trekken, want het kan op sommige plaatsen flink nat en modderig zijn.

 

We vertrekken om 9.45 uur vanaf het parkeerterrein bij Bethabara, Van den Berglaan 79 in Voorthuizen en om 10.00 uur is het verzamelen aan de Huddingweg (op de hoek met de Gervenseweg) in Putten. Er wordt zoveel mogelijk gecarpoold. Voor het meerijden kan een vergoeding worden gevraagd. Deelname is voor leden gratis en voor niet-leden € 3,50. 

 

Voor meer informatie: neem contact op met de gidsen Lenie van de Streek en Grietje Stitselaar (voor meer informatie 0342-471135, graag tussen 17.00 uur en 18.00 uur). Zie voor meer informatie www.ivn.nl/afdeling/barneveld

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 

Headlines