Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:18:30 Bgm-01 Hv Weg Letsel Tolnegenweg Apeldoornsestraat Voorthuizen 071771 071096 071441 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Brandweer Gelderland-Midden (OvD...
dinsdag 02 juni 2020

VRIJDAG 10|05

File op A1 bij Barneveld door vrachtwagen met pech

Er ontstond een gevaarlijk situatie toen automobilisten besloten de afzetting te negeren

BARNEVELD - Op de A1 bij Barneveld is een lange file ontstaan door een vrachtwagen met pech. Het incident gebeurde rond 13:00 uur bij de afrit Voorthuizen.

 

De vrachtwagen stond in de file op de rijbaan richting Amersfoort toen de file oploste en de vrachtwagen niet meer werkte. Rijkswaterstaat probeerde het voertuig nog weg te slepen, maar er moest een berger aan te pas komen om het gevaarte van de weg te krijgen.

 

Vawege het incident liet Rijkswaterstaat de rechter rijstrook en de afrit naar de Baron van Nagellstraat afzetten. Daardoor moesten bestuurder draaien bij de even verderop gelegen afrit naar de A30. Een groot aantal bestuurders negeerden de afzetting en besloot voorbij het incident toch door de afzetting te rijden om de afrit te kunnen nemen. Hierbij werd ook over het verdrijvingsvlak gereden en onstonden gevaarlijke situaties.

 

De bestuurder van een bestelwagen maakte het zo bont dat hij nog vopr het incident door de afzetting heen reed, en zo de chauffeur en wegwerker in gevaar bracht. De bestelbus chauffeur kreeg een behoorlijke uitbrander van de weginspecteur.

Reacties
Bart zegt: spacer
Van mij mogen de weginspecteurs uitgerust worden met verfbommen om op de auto’s te mikken van levensgevaarlijke automobilisten.
10-05-19 21:29
Score: 4
hoi zegt: spacer
laten we nu AUB als een rijstrook of iets tergelijks aan wordt gegeven gehoor daaraan geven!!
Die mensen die ook hun werk voor een betere doorstroming!

BLIJF MET JE POTEN VAN ONS HULPVERLENERS/HELDEN AF!!!!
10-05-19 22:56
Score: 6
Patrick zegt: spacer
Ik neem aan, dat iedereen die daar als nog even de afrit pakt allemaal een envelopje van CJIB op de mat gaan krijgen?

Laat daar maar eens fanatieker op gecontroleerd worden, net als de rode kruizen!
11-05-19 08:18
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines